Kamilla

Évek óta nem láttam kamillát, és nagyon hiányzott. Aztán valamelyik nap megpillantottam itt az utcán az úttest mellett. Nem is tudom, hogy maradhatott épségben. Gyorsan kiástam és hazahoztam, s elültettem itt a kertben. Már merek benne reménykedni, hogy megeredt. És fecskét is láttam az idén, mert tavaly nem láttam, s nagyon hiányzott. És pipacs is van már megint. Mondtam már, hogy a tavasz folyamán kétszer v. háromszor búbos bankát is láttam itt a környéken, de azért lefényképezni nem tudtam. Hát, jó hely ez, ahol lakunk. Éppen nekem való. :)

Szerző: empszi  2011.05.17. 21:56 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr395912717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.05.18. 04:18:25

:-)) elõbb utóbb megtlálod azt amit szeretsz....csak legyen elég idõd és türelmed hozzá:-)))) (ehh, ez eléggé "tudományosan" hangzott, pedig nem annak szántam:-))))....)

mclub 2011.05.18. 20:55:56

skyppy, úgy legyen! :)
süti beállítások módosítása