Irgalmasok

Fodrásznál voltam. Vettem könyveket. Gyönyörködtem a városban. Víznapom volt. És valami nagyon érdekes dolgot figyeltem meg magamon. Mindig én térek ki, ha szembejön velem valaki. Ma elhatároztam, hogy nem teszem meg. Miért pont én? Nos, hárman nekem jöttek, néhányszor mégis kitértem, néhányszor meg éppen csak súroltuk egymást. Hogy van ez? Mit csinálnak mások másként. Attól tartok valamit ki kell fejlesztenem magamban, ami nincs meg most, mert ez így nincs rendjén. Szóval, eldöntöttem. Mindent meg fogok tenni, hogy ne engedjek indokolatlanul senkinek. Miért éppen én? Ötvenkét éves asszony vagyok. Akik nekem jöttek jóval fiatalabbak voltak. Nõk és férfi is. Miért? Én egyenesen és határozottan mentem az Árkád folyosóin. Lett volna helyük arrébb menni, de tõlem várták ezt. Miért? Két kicsi kecske a hídon. Ez jut eszembe, meg az, hogy az okos enged. Ez mind igaz, de itt nem az a lényeg, hogy nem engedi meg a büszkeségem vagy ilyesmi, hanem az érdekel, hogy miért van ez így. És ha ez így van, akkor még hol vagyok önfeladó az életben? Annál is inkább érdekel ez, mert amikor az I meg Ó típusú embert megfigyeltem, az volt az egyik feltételezhetõ különbség, hogy az I típus sokkal önérdekérvényesítõbb.

Szerző: empszi  2011.05.30. 19:44 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr275912702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.05.31. 04:58:27

Mi az hogy I és O típusú ember?....érdekelne..... amúgy én már játszottam iylet Pesten í( a legjobb hely ehhez)...nem vagy elég határozott, még akkor sem, ha azt hiszed magadról....a megjelenésed nem az.....törékeny asszonynak látszol, akin látszik, ki fog térni..... én már elértem azt, hogy nem kerülgetek senkit, de bevallom ebbõl az aspektusból még nem néztem a dolgokat.....:-))) érdekes, új látásmód.....nem tudsz a szem gyulladásomra valamit mondani, hogy mitõl lehet?:-)))

mclub 2011.05.31. 05:48:26

Skyppy, este jövök, s mondom, amit tudok. :)))) Legyen szép napod.

Molnárné 2011.05.31. 12:36:02

skyppy ! Bocs , hogy ismeretlenül most neked irok ,de azt hallottam ,hogy a gyuladt szemre legg jobb az anyatej. Ha van a közeledben kismama kérj egy pár cseppet.

skyppy 2011.05.31. 16:29:33

:-))) köszönöm....tudod nincs ilyen ismerõsöm.....sajnos......de elhiszem hogy jó, mert tudom, hogy anno a kismacskám szemét tejjel gyógyítottam meg....meszes gödörbe esett.... nem tudom honnan jött az ötlet, minden esetre mûködött......
süti beállítások módosítása