Péter-Pál

Nagyon rossz éjszakám volt. Reggel is pocsékul voltam. Elmentem az orvoshoz, aztán a fülészetre, mert úgy érzetem, hogy szokatlan és nagyon erõs fejfájásom valahonnan a torkomból, a fülembõl indul ki. És a fülemmel tavasz óta bajom volt. Mindenféle vizsgálat után arra a megállapításra jutottak, hogy vírusos torokgyulladásom van. A fülemet meg kimosták vagy mit csináltak vele. A lényeg, hogy már azért jobban vagyok, csak nem tudok a gép elõtt ülni, nem tudom a képernyõt nézni. Mondjuk a szemészetre is adott beutalót a háziorvos. Kaptam is idõpontot augusztus 23-ra. (!!!) Az orvos pihenésre ítélet. Komolyan veszem. Azért remélem, ide írok, ha a fõzõsbe nem is, mert annyit már nem birok. Ennyi idõre holnap is jövök.

Szerző: empszi  2011.06.29. 20:26 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr685912671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2011.06.30. 03:45:05

jobbulást...ilyenkor torokgyulladás?....mirõl nem akarsz beszélni,....

amerika24 2011.06.30. 07:41:22

...mielõbbi gyógyuást...s ha aludni kell, hogy így legyen, akkor pihenj nagyon sokat...:)

VCS 2011.06.30. 08:14:20

Csak remélem, hogy nem én vittem el hozzád a vírust. Kolos agyhártyagyulladással fekszik még mindig Pécsen a klinikán, az állapota már nem válságos, szerencsére. Tegnap Bogin is kimutatták, neki tüdõgyulladása van. :( Remélem csöpp Alízom nem kapta el. Mivel 14 lapig lappang ez a dög vírus, lehet, hogy én vittem el hozzád, akaratomon és tudatomon kivül. :(

mclub 2011.06.30. 20:15:24

skyppy, reggelig sorolhatnám... :) :) :) amerika, köszönöm, és szót fogadok. :) VCS, csak akkor kapok el valami betegséget, ha olyan állapotban vagyok, hogy ez megtörténhet velem. S a fizikai - lelki állapotomért én vagyok a felelõs. Te semmiképpen. Úgyhogy ilyenen ne is gondolkozz!! A kicsiknek meg mielõbbi gyógyulást kívánok, és magamnak is. :)
süti beállítások módosítása