Mit szóltok ahhoz a szóhoz, hogy átváltozóművész? Ez olyan, mint a szabadulóművész. Pont olyan. Le van kötözve láncokkal, meg be van zárva valami dobozba, és néha még víz alá is teszik. De aztán átválozik, és kibújik a láncokból, meg a dobozból és a víz felszínére is feljön. Csak az lehet szabadulóművész, akarom mondani átváltozóművész, aki átérzi, hogy itt a formaváltás ideje.

Szerző: empszi  2007.05.12. 21:59 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr275913868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ANTIBLOG 2007.05.12. 23:08:26

Van átváltozóművész, szabadulóművész és koplalóművész. Nekem egyik sem művész, és viszolygom tőlük. Lehet, hogy Kafka hatása, vagy egyszerűen nem szeretem a szemfényvesztést. Változni kell. Változtat az idő, változtatnak a tapasztalatok, az okosodás és a bölcsesség. Ez egyik sem átváltozóvűvészet, hanem élet. Az élet valóság, a bűvészkedés csak a látszat.

M 2007.05.13. 08:32:07

Mitől művész valaki? Mi a művészet? A bűvész, az egészen más. Egy betű - egy hang ugyan a különbség, de az fényévekre visz. Hiszen más művelni, és más bűvolni. a művelés, az alkotás, a bűvölés az leigázás. Nem is hasonlít.

M 2007.05.13. 09:16:33

1. kérdés: Mi a szándék? 2. kérdés: Hogyan akarod elérni? 3. kérdés: Hol van ebben és hogyan a másik ember 4. kérdés: tudok-e a nyelveden beszélni, hogy megértsd, amit mondani akarok? Vagy elvárom mindenkitől, hogy megtanulja az én nyelvemet. Ezt is lehet, csak erre elég kevés a kuncsaft.
süti beállítások módosítása