Elhatároztam, hogy ünnepélyesen leteszem az alapkövet. A klubét. Ugye ez itt most az mclub. Az M én magam vagyok. M, c’est moi! (Azért ezután is inkább magyarul írjatok! :) :) :)

Mclub, azaz M klubja. Egy klub meg valahol van. Valahol itt a virtuális térben. Akkor meg jó, ha ott van, ahol jó lenni. Tudok egy ilyen helyet. Odalátok a szobám ablakából. Egy hegyre látok. Ez a templom azon a hegyen van. Ezt nem látom ugyan, mert az a hegy túloldala, meg messze is van ahhoz. De ez nem baj. Ez a hegy nekem akkor is a békesség , a biztonság és a nyugalom jelképe. Ha ideteszem a képet a hegyről, akkor ez a hely itt lesz a blogomban. És ezért ide a hegy oltalmába építeném ezt a klubot. Mert ugyebár ez egy wellness-klub. Pszichowellness. Na, jó lesz így? Eljártok majd a klubomba? Egy hely, ahol lazítani lehet, egy hely, ahol fontos vagy… És minden olyasmi a mi a jól-léthez kell, wellness,. Úgy pszicho módon virtuális térben…

Szerző: empszi  2007.05.27. 20:16 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr495913827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Charma 2007.05.28. 14:42:13

jó lesz igy... majd jövök akkor pihenni :)

M 2007.05.28. 18:09:25

o.K várlak. Majd fejlesztek extrákat :) :) :)
süti beállítások módosítása