ÖTLETBÖZRE

Szeretném, ha az M club sokak számára hasznos oldal lenne. Ezért Nagyon fontos mindenkinek a véleménye. Ha tudnám az egyedül üdvözítő igazságot, akkor erre nem lenne szükség. Viszont nem él ember a földön, aki ezt elmondhatná magáról (bár megteszik sokan.). Annál hasznosabb dolgokra találhatunk rá, minél többen elmondjuk a tapasztalatinkat, gondolatainkat.

Az üzleti életben a sikeres vállalkozók gyakran rendeznek ötletbörzét. Ennek a munkaformának meglehetősen kötött szabályai vannak. Az egyik legfontosabb, hogy az ötletgyűjtés időszakában egyetlen ötletet sem véleményezhet senki. Tehát senki nem hurroghatja le, nem torkollhatja le a másikat. (Egyszerűbben: nincs hülye ötlet, rossz vélemény!) Ez gátolná az embereket abban, hogy szabadon elmondják a véleményüket, mert arra gondolnának közben, hogy majd mit szólnak a többiek. Aztán sokszor a legfurcsább véleményekből indulhat a legjobb megoldási terv.

Ilyen ötletbörzének számom a kicsit lejjebb található MÉRT? MI? MILYEN? című bejegyzésemet. Nagyon szeretném, ha minél többen válaszolnátok az ott feltett kérdésekre. Nagyon sokat jelente mindannyiunknak. Tehát minden oda írt vélemény sérthetetlen! Csak írjatok bátran!

Szerző: empszi  2007.07.26. 07:55 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr875913738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása