…és most mi van…?

Meg vagyok zavarodva egy kicsit. Úgy érzem magam, mintha ejtőernyővel ledobtak volna egy tejesen ismeretlen terepen, s nem tudom vannak-e utak, s ha majd találok is egyet, az vajon hova visz.

Eddig azt hittem meg tudom tervezni az életem következő szakaszait, szeptemberre is voltak terveim. Elgondoltam, mit mikor csinálok meg, mikor hova megyek, mikorra készülök el ezzel vagy azzal a feladattal. Nos, ez egészen másként lett. Teljesen prózai dolgokkal küzdök. Olyan mozzanatok kapnak jelnőséget, amit eddig tudomásul sem vettem. Most a zuhanyozás is külön program, amit érdemes előre végiggondolni. S az hogy holnap be kell mennem a városba, a kórházba felülvizsgálatra, már napok óta foglalkoztat. Hogyan s mint is lesz majd? Azt hiszem, még egy ideig eltart, hogy fizikailag és szellemileg is összeszedjem magam. Itt a blogban is csak erről tudok írni – most úgy érzem. Meg arra is gondoltam, hogy leírom, hogy mi is történt. Talán én is jobban megérem majd. Az jutott eszembe, hogy azt a címet adom majd ezeknek az írásoknak, hogy Képtelen történetem. És ha a történtekről írok, nem is választok azokhoz a szövegekhez képet – és nem csak a szójáték miatt.

Szerző: empszi  2007.10.02. 09:04 5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr555913688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

S(Antal) 2007.10.02. 13:09:45

Helóbeló M. Gyöngyi! Az az egy nagyon jó, hogy legalább kicsit lassabb az életed. És betegség nélkül nem zótudsz valamit ajánlani a lelassuláshoz?

Vica 2007.10.02. 21:53:01

Kedves Gyöngyi! Igen, azt hiszem, az lesz a legjobb, ha kiírod magadból a történteket. Néha nem árt így megállni, körülnézni, esetedben (ahogy S írja): lelassítani. Csak rémes, hogy ilyesminek kell ehhez bekövetkeznie :-((

marisom 2007.10.03. 05:57:05

De jó, hogy újra itt vagy. Nagyon vigyázz magadra, jobbulást!

Lazac, aki vadevezős 2007.10.03. 06:01:29

M! Semmi nem történik velünk véletlenül...a betegségek, balesetek figyelmeztetések, hogy valamit nem jól csinálunk. Túl pörgünk...stb...lehet, hogy egyszerűen nyugalomra volt szükséged. Jól teszed, ha leírod, kiírod, több szem többet lát. Örülök, hogy ismét írsz. Ölellek szeretettel.

Ircsike 2007.10.03. 06:26:37

Elsz! Ez a legfontosabb! Lassan meggyogyulsz teljesen es ertekelni fogod, hogy tudsz mozogni es barmit tevekenykedni, mert egeszseges vagy. Egy betegseg mindig elgondolkodtatja az embert. Remelem majd megirod a tortenetedet. Legyen szep a napod!:) Szeretettel olellek!:)
süti beállítások módosítása