Szerda reggel

Tegnap nagyon jó napom volt. Gyönyörű idő volt, és kimentem a kertbe. Anyával sétáltunk – a telek méreteiből számolva - úgy százötven métert, meg kicsit ültem is  kint a levegőn. Délután meg tudtam aludni. (Ez azért nagy szó, mert a történtek óta gondjaim vannak az alvással.) Most készülök a felülvizsgálatra. Attól tartok, hogy hosszú órákat kell majd üldögélni a váróban. (Majd beszámolok, hogy ment.)

Örülök, hogy elkezdtem újra írni. Ahogy látom, a kommentek is hozzásegítenek majd, hogy tisztábban lássak egy-két dolgot. Ez annak ellenére van így, hogy eddig még egyre sem válaszoltam, meg szomszédolni sem voltam. Ez nem érdektelenség a részemről, csupán arról van szó, hogy nagyon kell takarékoskodnom az erőmmel. Még csak nagyon rövid időket tudok itt ülni. Most indulok! Legyen szép napunk!

Szerző: empszi  2007.10.03. 06:25 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr35913687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ametiszt 2007.10.03. 07:43:48

jó,hogy valamit tudunk rólad...pihenj,erősödj,vigyázz magadra,most ez a fontos,nem a szomszédolás... mi így is gondolunk rád és küldünk gyógyító ölelést... legyenek szép napjaid!

Vica 2007.10.03. 09:22:54

Nem baj, ha még nem tudsz egyénileg válaszolni. A lényeg: erősödj, gyógyulj. Nekem az is elég, ha látom, újra köztünk vagy, legyen bármily kevés (semmiképpen nem több, mint amennyi szabad :-)). Remélem, jól zajlik a felülvizsgálat, minden rendben lesz és nem kell órákat várakozni. Az a legrémesebb, tulképp ez az, amiért lehetőleg elkerülöm az orvosi rendelőket, ameddig csak lehet.

Lazac, aki vadevezős 2007.10.03. 15:42:35

M! Semmiképp ne erőltess most semmit sem...már itt vagy, majd be-be nézünk hozzád:) Remélem a vizsgálat már lezajlott és minden rendben van nálad, veled. Pihenj sokat, nézegesd a kedvenc hegyedet az udvarról.:) Pusza Meglátogatlak, ahogy lehet. Ölellek

Ircsike 2007.10.04. 05:53:03

A legfontosabb dolog az egeszseged. Ez legyen mindig a szemed elott. Majd mi jovunk "beteglatogatoba" hiszen Neked pihenned kell! Gyogyulgass es vigyazz magadra nagyon! Szeretettel olellek!:)
süti beállítások módosítása