Önbizalomra és vidámságra fogok gyúrni
Minden nap előjön valami, hogy mi minden is kell majd az új, „könyves” életemhez. Például az, hogy mutogassam a képem különböző helyeken. Ezért van most itt ez a fotóm, hogy ezt gyakoroljam. Annak ellenére, hogy egész életemet emberek között életem le, s a munkám során folyamatosan (kisebb-nagyobb) emberekhez beszélek, mégsem lelkesít még eléggé a tudat, hogy ezt (nagyon remélem!) ezek után gyakrabban meg kell majd tennem. A honlapomon is már nagyon ki kellene cserélnem azt a képet. Ma készült rólam néhány kép. Azt reméltem, hogy lesz köztük olyan, amit majd feltehetek a honlapra. Egyik sem lett sokkal jobb, mint a jelenleg is ott lévő. Elsősorban azért nem jobbak, mert túl komolyra sikerültek. S hogy néz ki egy pszichowellness oldal búvalbélelt gazdával? Ezért nem kockáztatom meg, a csereberét. (Még egy kis honlapkezelő-önbizalom is kell.) Inkább ideteszem az egyiket. Ez végképp nem lenne jó a honlapra, mert oda szembenézős kell. Most aztán elkezdem turbózni a (mindenféle) önbizalmam, és vidámítom a szívemet, hogy az arcomon is meglátsszon. (És elmegyek fodrászhoz! - De hajfestés nem lesz! :) :) :) )

Szerző: empszi  2008.02.09. 15:21 14 komment

Címkék: én

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr985913555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

margit2 2008.02.09. 16:25:46

Megfogadtam, hogy hajamat én sem fogom festeni! %wink%

kiezem 2008.02.09. 22:41:36

En kb. 2 evig voltam barnabol oszbe csavarodo, aztan mar szinte csak osz hajjal eltem, mignem egyszer hirtelen felindulasbol a fodraszomtol hajfestest kertem! :) NEM bantam meg! :) Egyebkent meg a honlapodon latható keped NAGYON teecccccik! nekem legalabbis! :) Toltodj fel a 7vegen! :)

Jutka 2008.02.09. 23:01:30

Pedig honlapra, reklámcélra ez az ősz haj nem alkalmas. Hogy a lelkednek ez felel meg, tudom, de nincs az a médiaszaekmeber, aki ne azt mondaná, hogy tessék azonnal befesteni. De természetesen te tudod. Puszi, J.

skyppy 2008.02.10. 04:33:34

...nos a marketinghez nem értek, de szerintem M ez remek kép, lehet kicsit komoly,de a hajaddal semmi gond, miért ne lehetnél ősz,ez vagy te és nem szégyen...naná hogy átfestetnék,hiszen pont ez a célja a stylist-nak,hogy mindent átrendezzen rajtad ami eddig volt,de korántsem biztos,hogy jól éreznéd benne magad....szerintem bizzál csak magadban jobban, ez lehet a második lépésed az önbizalomerősítésben....ezt a hajat akarom,ez lesz....:-)))))

Blue Ocean 2008.02.10. 08:39:12

Nagymamám sem festette soha a hafát, és neki is ilyen szép, érzékenységről árulkodó arca van.Szép vagy igy, ahogy vagy! Önbizalomnövelő csomag indul!:-)) Puszillak!

Blue Ocean 2008.02.10. 08:39:49

haját akart lenni..-bocs.:-)

Manólány 2008.02.10. 12:52:03

Én festem a hajam, s nem tudom megmondani miért. Ha nem akarod, akkor ne fesd. Olyan legyél a képen amilyen belűről, szeretnél lenni. Elsősorban magadnak kell elfogadnod azt amit látsz a képen. Akkor minden meglásd menni fog. Csillogás a szemedben, a mosoly az arcodon. Legyen nagyon szép a délutánod.

Lazac 2008.02.10. 15:02:31

Úgy vagy jó ahogy vagy...majd jól eljövök, jókat nevetünk és utána indulhat a fotó sorozat. %smile%

Vica 2008.02.10. 20:53:38

Szerintem se kell befestni a hajadat. Rettentő JÓL nézel ki vele. Olyan szép, sima arcod van, inkább érdekes és egyéni (különleges :-)) az ősz haj, nem öregít. Sőt, szerintem éppen reklámértékű, hogy a pszichowellness-sel elérhető az ennyire fiatalos külső az ősz haj ellenére is :-)) (ez kicsit vicc, talán nevetsz rajta, ha már pont a vidámság hiányzik :-)), de komolyan is veheted, mert úgy gondoltam )

Tilly 2008.02.10. 21:23:50

szerintem meg igen is jó a hajad szine? elegáns, előkelő, játékos, tapasztalt, bizalom gerjesztő, kiegyensúlyozott, ápolt.. elsőre ez jut róla az eszembe:) a tekinteteden látszik az a mérhetelen feszültség, amiről nekem a legtöbb blog bejegyzésed is szól:(, pedig... ismerem ám az érzést, amikor egy kép sem olyan amilyent szeretnék... ha fényképezkedni kell nehéz... talán spontán portré:DD

Ircsike 2008.02.11. 06:10:05

Hoztam Neked ajandekba egy egeszseges adag onbizalmat. Mert megerdemled!:) A kep nekem is tetszik!:) Kivanom, hogy legyen szep a napod, heted! Szeretettel olellek!

Blue Ocean 2008.02.11. 06:40:53

Legyen nagyon szép napod!:-) Ölellek!

M 2008.02.11. 16:44:58

Köszönöm mindannyiotoknak!. Rengeteget segítettetek. Nem is hiszitek, hogy mennyit. Az meg külön jó, hogy nem volt teljes az összhang a vélemények között. Azt hallottam ugyanis, hogy a nagy cégek reklámfilmjeinek tesztvetítésekor, ha a közönségnek egyöntetűen tetszik a dolog, akkor biztosan változtatnak valamit a filmen. Ugyanis csak a középszerű dolgok arathatnak egyöntetű tetszést – állítólag. Az érdekes dolgok mindig provokálnak valahol. Szóval millió puszi! Most nagyon örülök. És mindannyiotoknak szívből jövő ölelés!!!! (S majd még mesélek, de nem akarom elkiabálni!) :)

Dorozs 2008.02.13. 08:30:27

Még soha senkivel nem találkoztam, akinek a saját fotói tetszettek volna :) ez úgy látszik, hogy minden komoly és értékes ember alapjellemzője :):) Szerintem csináltass a környezetedben levőkkel magadról _sok_ fotót, semmi beállítás... A sok biztosítja hogy akad közötte majd olyan, ami neked is tetszik, a beállítás nélküliség pedig azt adja, adhatja ami a legfontosabb, a természetességet :):) Sok sikert!
süti beállítások módosítása