Kisülések

Éjjel hatalmas vihar volt. Be kellett engednünk a kutyákat a házba, mert nagyon félnek az égiháborútól. Főként Bundás. Még bent sem tudott megnyugodni egy jó ideig. Mindez az éjszaka közepén. Élég fáradtan ébredtem.

Aztán délben egy rajtaütésszerű továbbképzés kezdődött az iskolában. Talán akadozik kissé az információáramlás, de én nem is tudtam róla, hogy lesz. S mikor elkezdődött fogalmam sem volt, hogy meddig tart. Kicsit átszervezte a napomat. Az előadó felkészültsége, stílusa nagyon tetszett. Ám amiről szó volt, az nagyon kellemetlen képzeteket keltett bennem. Ha nem lettem volna mostanában iskolában, akkor akár még nagyszerűnek is tarthattam volna az elhangzottakat. De ismerve a helyzetet…, no de hagyjuk. Annyira elfáradtam ettől az egésztől, hogy a rosszullét környékezett. Le is kellett feküdnöm, mikor hazaértem. Most már úgy-ahogy megvagyok.

Ezen kívül az elmúlt napokban megint építgettem a honlapomat. Rengeteg tanulnivalóm, munkám lenne még vele. Most megint egy kicsit nehezebb napok járnak errefelé, de nem felejtem el, hogy mit is írtam itt a múltkorjában.

Szerző: empszi  2008.05.20. 21:22 3 komment

Címkék: én

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr195913480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Manólány 2008.05.21. 04:53:47

Felénk is nagy égiháborúk vannak. Én szeretem a vihart, igaz csak a lakásból nézve. Most viszont reggel is, majd délután hazafele is elkapott. Nem volt élvezetes a motorral hazajönni.

SA 2008.05.24. 20:27:37

Anyámékhoz becsapott a villám. Az egyik nagyobb mennydörgés, amit hallottál, az volt.

M 2008.05.24. 21:42:16

Remélem, azért nagy baj nem történt.
süti beállítások módosítása