Gáz van, ha nincs gáz

Tegnap este elment a faluban a gáz. Teljesen felkészületlenül ért. Reggel majdhogy pánikba nem estem, hogy most mi lesz. Gáz híján se kávé se zuhany se semmi, de még lavóros meleg víz se... Aztán azért éles eszünk kiadta, hogy a nyomáscsökkentőnél van egy narancssárga gomb, ami orvosolhatja a problémát. Ugyanis, ha nem elég nagy a nyomás, az valahogy kioldódik, s hiába van már a vezetékben, a lakásba nem jut. Nehezen megoldódott ugyan - kb. ötödik próbálkozásra –, de közben azért nagyon bután éreztem magam, s azt fontolgattam, hogy milyen megoldást kellene bevezetni ilyen esetekre.

Szerző: empszi  2008.05.27. 13:38 2 komment

Címkék: én

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr885913476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aranyhal 2008.05.27. 14:56:47

nekem van kis kemping gázfőzőm....szükségmegoldásnak jó, persze nem lehet hosszú távon vele számolni az igaz.:)

margit2 2008.05.28. 21:31:47

Pontosan így jártunk egyszer mi is! Az automata megviccelt. Nekem egy villany rezsóm van , ilyen esetre. Szerencsére sokat nem kell beindítani! %smile%
süti beállítások módosítása