Indulás

Tegnap azt hittem, rengeteg időm lesz, de nem így történt. Kiderült, hogy a gép újratelepítése után azért még vannak tennivalók. Gábor újratelepítette a nyomtatót némi nehézség árán. Tegnap jelentkeztem az egyperces videók sorozatra. Nagyon remélem, sokat tanulok majd az internetes marketingről általuk. A reklámszövegben az van, hogy nagy változásoknak nézek elébe mindazon tudás megszerzésével, melyet így kaphatok. Legyen igazuk! (Meg is jegyzem a napot, hogy később utánanézhessek az ígéretnek. Tehát 2008. június 4. No, majd meglátjuk. ) Mártánál is voltam, s Györgyi könyvére már nem jutott sok időm, mert amikor elkezdődött a vihar, kikapcsoltam a gépet, kihúztam a csatlakozókat. S itt be is fejezetem a nap munkarészét. Most meg lóg az eső lába, de remélem, azért jót kirándulunk a hatodikosokkal. Este jövök!

Szerző: empszi  2008.06.05. 06:22 3 komment

Címkék: én

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr735913468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

margit2 2008.06.05. 06:49:14

Tanulni mindig érdemes, mert a tudást bizony senki nem veheti el tőlünk... Remélem, hogy jó irányban lesznek a változások. %wink% Bizony itt is szakadt egész éjjel, már elég is lenne a kertnek... Most is elég intenzíven eik... Azért kívánom, hogy hangulatos legyen a kirándulás! %biggrin%

Aranyhal 2008.06.05. 08:35:44

Szárnyalj mint a képen létható sas! Szép időt nektek mára, kellemes kirándulást. %smile%

szonika 2008.06.05. 09:15:16

Jó kirándulást! :-)
süti beállítások módosítása