Most majd ráérek dolgozni

Befejeződött a tanév. Elég nagy volt a véghajrá. Lesz még értekezlet, de remélem, ami ott majd ránk vár, az már laza gyaloggalopp lesz. És ezért most már lesz időm végre rendesen dolgozni. :)
Nagyon komolyan törekszem arra, hogy kialakítsam magamnak a lehetőséget arra, hogy az eMpszi programomat az interneten bonyolítsam. Rengeteg ötletem van, csak időm és energiám legyen hozzá. Elhatároztam, hogy megcsinálom a könyvem hangoskönyv változatát, mert sokaknak nincs idejük olvasni, viszont házimunka, autóvezetés közben szívesen meghallgatnák. Ezen kívül vannak olyan elmaradt házimunkáim, melyeknek szintén most jött el az ideje. Erre a nyárra néhány naptól eltekintve inkább munkát terveztem. De szívesen csinálom, örömömet lelem benne, nem kényszer, s így nem is olyan fárasztó – remélem.

Szerző: empszi  2008.06.14. 18:35 5 komment

Címkék: én

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr555913462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

margit2 2008.06.14. 22:02:03

Akkor sok erőt és időt kívánok a munkádhoz! %smile%

smilimano 2008.06.15. 00:46:31

Gyongyi! ami nem kenyszer, az nem faraszt. legalabbis annyira nem. azt az ember konnyu lelekkel, orommel teszi. Tiszta szivbol kivanom, hogy sikeruljon minden a terveid szerint. de kerlek, nagyon kerlek: kozben azert gondolj arra is, h. "lassan jarj, tovabb elsz, s ha tovabb tart az eleted, tobbet tudsz tenni, mint eredetileg elterveztel! :) aszem, kerdeztem mar, h. mi a gyorgyi-fele konyv cime, es te "csak" olvasod, vagy mast is kellene vele tenni... mert -- tudnod kell! -- mindig mindenben szamithatsz ram! ha esetleg olyan segitseg szukseges, melyben en tudok segiteni, batran szolj, s a (segito)mano varazsutesre erkezik! :) szep vasarnapot, hasznos, bekes, oromteli vakaciot a csaladodnak is! oleles , mk

SA 2008.06.15. 08:03:23

Hangoskönyv! Jó ötlet! (De jó annak, akinek vége a tanévnek. Mi még érettségiztetünk két hétig. Az óvodába is már lassan csak a mi gyerekeink járnak.)

Manólány 2008.06.17. 06:21:14

Azért tervezz egy kis pihenést is. M, müködik a "pszichowelness". Közben lépésről lépésre új dolgokat fedezek fel önmagamba, s ezt NEKED köszönhetem.

M 2008.06.17. 20:34:01

Manólány, nagyon örülök!!! Most vettem észre a kommnetedet itt, így legalább jó vége lett ennek a napnak. És minden jó, ha jó a vége... további sok sikert. Remélem, egyszer személyesen is találkozunk. Most elzárom a gépet, mert már megint vihar készülődik.
süti beállítások módosítása