Rejtőzködő

Már többedszer talpasztalom, hogy valaki ír véleményt a honlapom egyes írásaihoz, aztán kitörli. Ezt onnan tudom, mert az adminisztrációs felületen minden „cselekménynek” nyoma van. Vajon miért nem hagynak ott egy-egy véleményt. Teljesen névtelenül is lehetne írni. Hogyan lehetne elősegíteni, hogy az emberek elmondják a témában a véleményüket. Erről a honlapról van szó: :)

http:///www.pszichowellness.hu

:)

Szerző: empszi  2008.07.03. 10:33 4 komment

Címkék: én

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr175913445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dorozs 2008.07.03. 11:29:25

Nem tudom, jó-e ha teljesen névtelenül lehet irni... A nick persze gyakorlatilag ugyanez, de akkor is, mégis... Iskolai gyakorlat: ha a gyerek névtelenül nyilatkozhat meg, más mert nincs kontrollja... Azt hiszem, ebben a felnőtt alapvetően nem tér el a fiataltól... Ha meg valaki beirja de visszavonja a kommentjét, véleményét, hát azt hiszem erre joga van, ezzel nagyon nem lehet mit tenni...

Aranyhal 2008.07.03. 13:20:01

Sokszor törlök ki még postot is...mert amikor leírom, akkor még úgy gondolom, aztán 5 perc múlva elbizonytalanodok..és kitörlöm..

Manólány 2008.07.04. 05:34:50

Aranyhalal értek egyet. A leírtakat néha az ember lánya később úgy érzi mégsem kellett volna. Ezért törönlé. A névtelenséget nem szeretem. Nem meri vállalni önmagát? Viszont az ellenkezője is igaz. Vannak dolgok amiket "névtelenül" könnyebb megfogalmazni. Igazi kettőség. Legyen nagyon szép napod.

klikk 2008.07.04. 22:52:30

Én is szoktam törölni mire leírom, mert vagy nem is olyan fontos, vagy nem tetszik, vagy túl hosszúra sikerült.
süti beállítások módosítása