Csütörtök? Bizonyos szempontból, de egyébként NEM

Nem akarom, hogy sokáig legfelül maradjon ez a szúnyog. Bár semmi olyasmi nem történt ma, ami szót érdemelne. Egyébként lehet, hogy túl szép képet festettem eddig magamról. Az igazság az, hogy nem vagyok a nyugalom szobra. Adott esetben tudok úgy reagálni, hogy magam is megbánom. Meg néha nem bánom meg. Megengedem magamnak, hogy kiengedjem a gőz, sőt azt is, hogy mások szeme láttára sírjak. Ha visszatartom a sírást, fejgörcsöm lesz tőle. Ha elengedem a dühömet, megkönnyebbülök. Hogy miért ezt a katicát teszem ide? Nem tudom. Ez is rovar, de nem olyan idegesítő, mint a szúnyog. Talán ennyivel különbözik a mai napom a tegnapitól.

Szerző: empszi  2008.07.10. 20:34 2 komment

Címkék: én

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr315913436

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

margit2 2008.07.10. 20:41:00

Én a katicát kedvelem! .... Semmilyen állatot, vagy bogarat meg nem fognék a katicán kívül! %wink%

M 2008.07.10. 21:01:37

Tényleg jó ide ez a katica, valóban jobb lett tőle a hangulatom (Bár "lila köd" van mögötte, de az a narancssárga akár napsugár is lehet. Vagy talán egy virág az egész? :)
süti beállítások módosítása