Miért? Hogyan?

Na, akkor feloldom erről a képről (mely kizárólag a kreatív megoldásom miatt van itt) a privátolást, és írok hozzá, mert ahhoz nem vagyok elég kreatív, hogy a következőket megoldjam.

1. Az előző bejegyzésben Alessia neve nem azért nem vasagbetűs, mert neki az nem járana. Egyszerően nem hajlandó vastagbetűsre íródni. Aztán úgy gondoltam, akkor legyen színes. És ezt sem hajlandó végrehajtani.

2. 2.Több mint egy éve írom itt a blogot, de nem tudok rendesen képet beilleszteni. Mint az előbb kommentben is mondtam, minden képes bejegyzésem tulajdonképpen képaláírás. Mert az „írok egyet” funkció használatakor nem tudom, hogy hogyan kell képet beilleszteni. Ezrét nem tudok egynél több képet sem betenni egy bejegyzéshez. (Kivéve az előbbi igen kreatív módot. )

Szerző: empszi  2008.08.06. 11:29 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr175913408

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zefir 2008.08.06. 13:25:36

az írok egyetnél vannak azok a szép kis ikonok, köztük egy, amin van egy fa, majd azt kell használnod, de előbb a megfelelő képet fel kell töltened a rendszerbe, amit pedig az admin oldaladon a fejlécben található képek kapcsolónál teheted meg a feltöltött kép, vagy esetleg egy már neten lévő kép URL címét írod bele az írok egyet ikonjai közül a fát ábrázolót megnyomva felbukkanó ablakban a megfelelő helyre... nem tudom sikerült e segítenem

Zefir 2008.08.06. 13:29:37

ja igen, egy kép mellé még http://blogol.hu/pikz/zefir/ikonok080806.jpg

M 2008.08.06. 14:59:24

Köszönöm, Zefír, meg fogom próbálni! :)
süti beállítások módosítása