Szabad asszociációk

Ma már sokkal jobban vagyok, mint tegnap, de azért még lehetek jobban is. Kedvem van gondolkodás nélkül írni, csak azért, hogy ne a képtelen bejegyzés legyen felül. Sokkal jobb arra gondolnom, hogy találkoztam a virtuális térben A-val, ez nagyon érdekes dolog. Mindig olyanok jönnek, amit előre nem lehet kiszámítani. Csak talán figyelni érdemes az apró hangokra. Beszéltem a fiaimmal telefonom, már amennyit velük így beszélni lehet. A lényeg, hogy jól vannak. Ferenc jön haza pénteken, mi viszont akkor elmegyünk Ausztriába. De legalább így Anya nem lesz egyedül. Most jut eszembe: Össze kell szednem a cuccot a könyvelőnek. Majdnem elfelejtettem. Ó, jaj ez a hatalmas cég! :) De most nem kezdek bele. Inkább elmegyek a városba. Veszek anyagot, hogy varrjak tokot Misi gitárerősítőjére. Meg vasalót is kell vennem. Nem tudom, hogy van ez, de mostanában egyre durvábban kezd lepusztulni a háztartás eszközkészlete. Ezeket a háztartási gépeket valami láthatatlan szál köti össze, és egymást rántják a pusztulásba? Remélem, nem így van. Mert azért elég sok ez-az van egy háztartásban, s már az is bőven elég, amivel gond volt mostanában.

Szerző: empszi  2008.09.08. 15:25 7 komment

Címkék: én

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr775913372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aranyhal 2008.09.08. 15:33:26

Olvastalak..de ezekhez a dolgokhoz nem nagyon lehet hozzászólni. Vigasztalhatnálak, de hát szerencsére túlélted és erős vagy..sajnálkozhatnék, de azt nem szeretem, mert energiát vesz el...így csak azt mondom; örülök, hogy legyőzted (ezt is), örülök, hogy itt vagy közöttünk. :)

M 2008.09.08. 22:05:00

Drága Aranyhal, nincs is mit mondani ehhez. Majd a helyére kerül. S ha valami a helyén van, akkor jól is van. :)

mk 2008.09.08. 23:44:09

M, a "mai nap szavai" c. szosszeneteim teljesen szubjektiv valogatas eredmenyei. azaz vagy olyan szot irok be, ami hangalakilag megtetszik, vagy azt, amit erdekesnek tartok, ill. az is megesik, hogy olyan szo szerepel benne, ami furcsa vagy furcsat jelent, vagy pedig nagy a helyesirasi hiba lehetosege benne. :) (foglalkozasi artalom!) :) tehat nincs semmilyen konkret vezerfonal, csak 3-4 szo a napbol, ami megmaradt bennem a nap vegere is ... :)

Dorozs 2008.09.09. 03:31:15

Feltehetően annyi a láthatatlan szál hogy kábé egy időben érkeztek és nagyjából azonos időre tervezték ezeket, hát persze hoyg egyszerre mutatják a romlás jeleit :( De persze ez még ettől nem valami szívderítő dolog :(

M 2008.09.09. 06:10:13

mk, erre voltam kíváncsi: azért vannak, mert felhívták magukra a figyelmedet, vagy azért, mert jellemezték a napodat. De akkor az előbbi. :) Dorozs, igazad lehet. :)

Livia 2008.09.09. 22:00:12

Egy kis vásárlói paranoia, de szerintem minden háztartásigép úgy van elkészitve, hogy 1-2 éven belül tönkremenjenek, aztán vehetsz újat.
süti beállítások módosítása