Színek

Azért jó, hogy tartom magam a kötött evésidőmhöz. Mert még ennyi idő után is bizony rám tör néha az ehetnék stressz hatására. De ezt azét mégsem. Attól nem oldódna meg a probléma, ha teleenném magam.
Beszéltem egy ismerősömmel. Azt mondta, hogy kemoterápiát fog kapni a nyári műtéte után. Erre nem számított. A sugárra, igen, de a kemora nem. Nem tudom, mit mondjak. Nem merek senkinek semmit tanácsolni ilyen ügyben. Milyen alapon mondanék bármit is. Ó, Istenem!
Szépen sütött a nap, ez jó volt ma. Egy kicsit megigazíttattam a hajam. Semmi változás, csak hogy a hajvégeket egy kicsit vágja vissza. Megint szóbakerült a hajfestés. Nem a fodrásszal, hanem még előtte egy ismerőssel. Mindenki azt hiszi, hogy ő mondja nekem először, hogy fessem már be a hajam. Pedig hetente legalább egyszer meghallgatom ezt a tanácsot. Egyáltalán nem vagyok hajfestés-ellenes. Vannak nagyon szép megoldások. És van, akinek jól is áll, és el sem tudnám képzelni az illetőt festetlen hajjal. De én így vagyok én. Ahogy gyönyörűek az ősz színei, és nagyon szép ruhák vannak ilyen színekben, de nem tudnám elképzelni magamon sem a narancssárgát sem a rozsdabarnát.

Szerző: empszi  2008.10.01. 20:49 7 komment

Címkék: én

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr905913343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

margit2 2008.10.01. 21:36:08

Már én is kezdem megszokni, hogy olyan melírozott lesz a hajam... De nem festetem be... %wink%

SA 2008.10.01. 21:50:40

Azt nemtom, miért nem az a legjobb, amit a Jóisten ad. Hajszínt, őszülést, stbit.

dédike 2008.10.01. 21:58:56

Nagymamámra én csak csodás hófehér hajjal emlékszem. korán őszült, de nagyon szép volt. Sajnos az enyémre azt mondták igazi fehér soha nem lesz, pedig szeretném.

skyppy 2008.10.02. 04:28:00

..nekem most 2 ismerősöm is kés alá feküdt, mellműtét miatt....nem tudni mi lesz a vége,remélem nem kemoterápia...:-(( ...nekem korán 35 évesen lettek ősz hajszálaim, először kitépkedtem, de aztán a hajfejtés jobb megoldásnak bizonyult...addig lesz festett hajam amíg nem leszek nevetséges benne...:-)))

M 2008.10.02. 20:06:06

Anti, az ember mindig variál valamit. Margitka! Üdv. a klubban! :) Dédike, itt ezen a pici képen mintha hófehér hajad lenne. :) Skyppy, mitől is lennél az? :)

SA 2008.10.02. 20:29:56

Isten teremt, ember variál. Isten teremti a természetet, ember variálja a művi dolgokat, mint asztal, szilvafa, rántotta, cipő, ghajfesték, atombomba, abortusz, tiramisu, esti film, hiradó, könyv, gyógyszer, stb.
süti beállítások módosítása