Én, a technikai zseni! :)

A mai napom nagy eredménye, hogy elkészítettem a második tábori tájékoztatót. És csináltam hozzá egy oldalt a honlapomon. És akkor most vállon veregetem magam, hogy én már ilyeneket tudok. No, azért van még mit javítgatni a dolgon. De mára ennyi elég volt belőle.

Ime:

http://www.pszichowellness.hu/?q=node/105

És tájékoztató pdf. formátumban innen tölthető le. http://www.pszichowellness.hu/tajekoztato2.pdf

Nos? :)

Szerző: empszi  2009.03.03. 21:09 11 komment

Címkék: pszichowellness

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr495913246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SA 2009.03.03. 21:51:19

Klassssz! Mégis a Lázár kastélyban lesz? A gyergyószentmiklósi örmény templomban tanultam meg a Miatyánkot örményül, de azóta elfelejtettem. Kis gépelt papirokon ki volt téve, persze latin betükkel, mert egyetlen ottani örmény se tud örményül. Ráadásul a római katolikus káplán misézik a római szertartás szerint, mert még papjuk sincs, csak kántoruk, de az is csak a Miatyánkot tudta örményül. Szóval elég végét járja, pedig kár lenne, ha megszűnne az erdélyi örménység.

szonika 2009.03.03. 22:56:14

Annak örömére, hogy ezt ilyen ügyesen megcsináltad, el is küldtem anyukámnak a linket. (érdeklődik a tábor iránt, de pont akkor tájt lesz esküvő mifelénk, és nem valószínű, hogy akkor el tud menni egy hétre)

Manólány 2009.03.04. 06:26:46

Nagyon megérdemled a válveregetést. Puszika is jár mellé.

Alíz 2009.03.04. 16:15:33

Attól nem kell tartani, hogy az erdélyi örménység megszűnik, mint ahogy attól sem kell tartani, hogy a székelység megszűnik. Mert pl. a gyergyói örményeknél nem az a fontos, hogy beszélik a nyelvet vagy sem, hanem az, hogy őrzik a hagyományaikat és örménynek vallják magukat - ezt ők mondják, nem én állítom. :)

SA 2009.03.04. 18:19:17

M, azaz kedves Gyöngyi! Megint megnéztem a műved. Még egyszer nem dicsérem, mert profi munka, és egy profitól ez természetes. Alíz, ennek örülök. Sajnos a magyarországi örmények másik nagy csoportja,, az Eszék-Pécs környékiek teljesen eltűntek. Egy--két salád tudja csak magáról, hogy a nagypapa még örménynek tartotta magát (köztük egyik híres kereskedőcsalád, a Hammerli) Igaz ezek a családok még a mechitári uniálás előtt települtek Eszékre, így nem lehetett önálló egyházi szervezetük, ami tartotta volna az identitástudatot. De Erdélyben is rossz a helyzet. Papok nincsenek, római szertartású papok helyettesítik őket Szamosújváron, Erzsébetvárosban és Gyergyón is. A püspöki szék is betöltetlen, jobb híján a gyulafehérvári püspök látja el oldallagosan. Sem Velence vagy Bécs, sem a Ciliciai patriarcha nem küld papokat. A román törvények szerint ugyan nemzeti kisebbség, de igazán az ókirálysági örmények veszik ennek hasznát, akik Isztambul-Cilicia felé az antonitákhoz húznak, még a magyar örmények inkább velencai mechitarista orientációjúak. Szóval azért van ok aggódni. No meg amit Budapest leghírhedtebb örrménye csinál.....

SA 2009.03.04. 18:30:50

Meg tudod Allíz, hogy hány népcsoport tűnik el Európában. Még a magyar vidékeken a legjobb a helyzet. Hallottál-e ilyen népekről, hogy cincár, muncsán, tícsány, krassován, hucul, lemkó, stb. Ezek nyelvileg, kulturálisan önállóbb népek, mint mondjuk a svédhez képest a norvég, vagy a katalánhoz a spanyol. Magyarországon élnek, és nem szerepelnek a nemzetiségi ttörvény tizenhármai közt. Az is eeredmény, hogy nem szerb-horvát van már, meg a rutén nem ukrán. A cigány viszont egymással semmilyen kapcsolatban nem levő népek gyűjtőneve, bár zárójelben a törvény megjegyzi, hogy romani/beás, ami nagyon pontatlan. Ha a legkisebb nép is eltűnik, az egész emberiség lesz szegényebb, sőt életképtelenebb. A globalizációnak is ez a veszélye.

Livia 2009.03.04. 20:00:12

És az is mehet, aki nem túlsúlyos? Nagyon jó lett!!!!

SA 2009.03.04. 21:18:29

Nekem azt mondta Gyöngyi, hogy a pszichowelness annak is jó, aki hízni szeretne, mert a lényeg ugyanaz, az a zseniális meglátás, amit Gyöngyi felfedezett, kitapasztalt és megírt. Szerintem Lívia mindkét öltöztetős szobrot elküldheted abból a svéd városból a táborba.

M 2009.03.05. 14:40:25

Anti, tápláljuk a reményt..., a reményt tápláljuk... Szonika, nagy dolgok vannak felétek mostanában! :) Épp ezért külön örülök a figyelmednek! Manólány, köszönöm! Alíz, amíg hozzád hasonlók laknak arrafelé, nincs mitől tartanunk! :) Livia, noná, hogy jöhet, ha van kedve! Jó kis út lesz ez mindenkinek. :)

szaffi 2009.03.05. 22:00:22

Kaptál tőlem Barátság Angyalkákat, itt megnézheted. http://gportal.hu/azila

M 2009.03.09. 18:21:17

Szaffi, köszönöm! :)
süti beállítások módosítása