Kitavaszodtam

Szóval vasárnap nagyon szép napom volt. Misivel találkoztunk a Ferenciek terén, aztán M-val egy pillanatra. Vittem neki könyveket. Hármasban ebédeltünk. Aztán BL. Ragyogó napsütés volt. Úgy keveredtünk kifelé a városból, hogy a „7-es jött elénk”. Ebből született az ötlet, menjünk Siófok felé. És így lett. Annyian voltak a parton, mintha legalább is május lenne. De aztán ahogy alkonyodott, szépen csendesült a part. Néztem a vizet, a hattyúkat, kacsákat, a távoli partokat. Éreztem a víz illatát. A csöndet abban a pár pillanatban, amikor a mólón nem volt más rajtunk kívül. Indulás előtt ettünk (jobban mondva ettem) mascarpone-s tortát . Végig az úton ragyogó aranyesők között jöttünk. Tegnap meg voltam fodrásznál és fogröntgenen. És még a fogröntgen is kellemes csalódás volt, mert nem feszegették szét a számat mindenféle undorító vackokkal, csak egy fogkefevégnyi kis akármit kellett a fogam közé fogni, és a fejem körül forgott valami (de az is lehet, hogy csak képzeltem, hogy forog, mert becsuktam a szemem) és öt perc alatt meg is volt az egész. Ja, és vettem egy cipőt. Szóval szép két nap volt. És ma már a gyümölcsfák is teljes virágdíszben állnak. Szeretem az áprilist.

Szerző: empszi  2009.04.07. 06:53 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr895913229

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ircsike 2009.04.07. 07:03:08

Valoban szep napok voltak. Ez a gyonyoru tavasz mosolyt varazsol a lelkunkbe is. Igy meg a panorama fogrontgen sem kellemetlen...sot... na meg hasznos is. A varazscipok pedig vigyenek el Teged szep napsutotte, madardalos tajakra..............:)

2009.04.10. 20:27:28

Nagyon teccik hanyagolni ezt a blogot!
süti beállítások módosítása