Emelkedett

Egy kolléganőm, aki rendszeresen olvassa a blogomat, azt mondta, hogy valami emelkedettet írjak. Hát nem sok ilyen jut most eszembe. Mondjuk, egy hőlégballon? :) Szoktak itt hőlégballonversenyeket rendezni a pogányi reptéren. Napokig látjuk a hatalmas színes lufikat. Amikor először láttam ilyen versenyt, még a faluközpontban laktunk. A szomszédok tyúkjai (itt kint már nincsenek tyúkos szomszédaink) iszonyúan meg voltak zavarodva attól, hogy fölöttük száll valami nagy, ismeretlen árnyék. Nyilván valami ragadozó madárnak gondolták. Csak úgy genetikailag kódolva. Mi emberek is nem egyszer riadozunk ilyen képzelt ragadozók árnyékától. Talán annyi eszünk van, mint egy tyúknak? Én is itt egyfolytában riadozok, mert szakadozik az internet. Be kell vallanom, hogy internetfüggő vagyok. Csak nem olyan érelemben, mint a drogfüggőség, hanem úgy, ahogy villanyáramfüggők is vagyunk. Erre a lehetőségre szervezzük az életünket. Nem egyszer előfordult, hogy amikor elment az áram, és nem tudtam itt ülni a gép előtt, akkor az volt az leső gondolatom, hogy jó, akkor most vasalok, áh, vagyis dehogy, hisz ahhoz is áram kell, akkor inkább kiporszívózok vagy berakom a mosógépet… No, hát ez van az internettel is. Itt ülök a falu szélén, a semmi közepén. Ez tökéletes egészen addig, amíg virtuálisan tudok jönni-menni. De azért értelmesebb dolog lenne, egy kicsit függetleníteni magunkat a szolgáltatóktól. Főként a tegnapi nap élményei után… De most már e magasröptű és mélyenszántó mondatok után akár el is kezdhetek valami hasznosat. Bár az nem tudom, mennyire hasznos, hogy irkálom azt a bikiniszezon blogot is. De ha nem csinálom, akkor ki sem derül. No, akkor most kiötlök oda valami okosságot. Ha kíváncsi vagy, nézd meg! http://pszichowellness.blog.hu/

Szerző: empszi  2009.04.21. 16:37 2 komment

Címkék: Egerág

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr345913220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ircsike 2009.04.23. 07:41:35

Kivancsi voltam... megneztem es orulok, hogy irkalod ezeket az okossagokat. Hasznosak nagyon. Jo dolog az internet, mert sokat lehet tanulni, bovebb ismereteket szerezni. En meg a szobanovenyek apolasat is ott tanulom, ha uj, eddig nem ismert viragot kapok....... Emelkedett, vidam hangulatu, szep napot kivanok Neked!:)

SA 2009.04.23. 08:59:34

Udv a lassu internet æs az ækezetnælkuliseg orszagabol. Ilyen viszont van: øøøø. Jo emelkedæst!
süti beállítások módosítása