Kicsit el vagyok havazva mostanában. Olyan sok minden összejött így év vége felé, hogy gyõzöm magam összeszedni. De most itthon pünkösdölünk, s így egy kicsit behoztatok az alvásdeficitembõl. Ennek azért örülök. Igaz, szerettem volna elmenni Csíksomlyóra, mint már annyi éve minden pünkösdkor arra készülök (csak készülök), de ennek az utazásnak úgy látszik még nem jött el az ideje számomra. Ma ültettem néhány palántát: paradicsomot, padlizsánt, paprikát. Hát, kíváncsi vagyok. Tudom, hogy ez nem nagy szó, annak, aki ilyesmit szokott csinálni. De velem ilyesmi most fordult elõ elõször. De jobb késõn, mint soha! :) Olyan szép ez a tavasz. És ma saját termésû borsót fõztem ebédre. Annyira, de annyira bízom benne, hogy most már hamarosan kiegyenesednek a dolgaim! Bízom a pünkösdben.

Szép ünnepet mindnyájunknak!

Szerző: empszi  2009.05.30. 21:25 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr385913207

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SA 2009.05.30. 21:49:12

Ez nagyon jó kép! Úgy látszik kertileg komplementer csatolásban vagyunk. Eddig nekem volt, most meg Neked, nekem csak az évelők maradtak idén. Menj holnap Gyűdbe! Cigánybúcsú lesz.

Alíz 2009.06.01. 16:01:48

Nagyon szép volt a csíksomlyói búcsú és igazán magvas prédikációt mondott Bábel Balázs kalocsa-kecskeméti érsek. A holnapi Krónikában jelenik meg a cikk, amit írtam az eseményről. De a netlogos profilomra feltöltöttem egy rakás képet, aki kíváncsi, nézze meg: http://hu.netlog.com/janossyaliz
süti beállítások módosítása