Újabb tábori elõzetes

Kedves leendõ táborlakók! Éppen mához egy hétre nyitjuk meg a tábort. Gondolom, ez a hét már a készülõdés jegyében telik. Talán be is szereztétek, össze is készítettétek azokat a dolgokat, melyekre szükségetek lehet Gyergyóban. Gondoltak arra is, ugye, hogy ott azért jóval hidegebb az idõ még melegebb nyarakon is. És ezen a héten ott is esik az esõ, de remélem, a jövõ héten már szép idõ lesz, ám minden eshetõségre számítva ne feledkezzetek meg az esõkabátról sem, és esténként kifejezetten hideg is lehet az idõ. Ám a szükséges dolgokról már írtam, igaz, lenne még egy apróság: hozzatok egy-egy baseball-sapkát. Aki volt közülünk Visegrádon a múltkor már tudhatja, hogy miért kérem. Sõt, tõlük azt is kérem, hozzák el „azt” is, ami még kell hozzá. :) Most további ráhangolódásra kérlek benneteket. Hasznosnak tartanám, ha indulás elõtt az otthoni mérlegen megméretkeznétek, hogy hazaérve észrevehessétek a kedvezõ változást. (A mért adatokat én kérdezni nem fogom – de szívesen meghallgatom, ha el szeretnéd mondani. Ebben a kérdésben mindenki maga dönt. ) A táborban egyébként sem lesznek kötelezõ dolgok. Csak olyanok, melyek hasznosak a pozitív változás érdekében. Tehát, választhatod a változást. Ahogy így készültök a táborra a nagyobb ráhangolódás érdekében elkezdhetitek magatokat egy kicsit jobban figyelni. Például, ha találkozásunkig naponta õszintén, minden magyarázat nélkül felírtok mindent, amit megettetek, megittatok, milyen fizikai aktivitást végeztetek, (és el is hozzátok ezt a listát) jó kiindulási alapot hoztok létre a változáshoz. Ha készülõdés közben áldoztok még egy kis idõt a tábor sikere érdekében, akkor vegyétek sorra gondolatban, hogy az elmúlt hónapban, milyen alkalmakkal, milyen idõpontokban, milyen helyeken, milyen emberek társaságában, milyen érzelmi állapotban, milyen okból jutott eszetekbe, hogy egyetek valamit. S ha felírtátok, ezt is hozzátok magatokkal. No, remélem, ennyi útravalóval felszerelkezve bátran indulhatunk. Találkozunk mához egy hétre Gyergyószárhegyen Bartalis Hajnalék házánál: Fõ út 1369 (a kapuban zöld Infotours tábla van). Ha még lenne kérdésetek, írjatok.

Szerző: empszi  2009.06.30. 19:24 3 komment

Címkék: pszichowellnesstábor

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr195913200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Anima Sound 2009.06.30. 21:48:57

Szeretettel ajánlom ezt a verset a Kavicsból gyémánt "projektnek", táborozónak és mindenkinek! Kicsi kicsiszolt kő Íme ima a dal ma... íme ima a dal. Ó tökélyre törekvő.. belülről hatalmas... kívülről kicsi... Istennek tetsző na és nekem is tetsző... kicsi kicsiszolt kő... hívlak jöjj el,ó jöjj elő! Te vagy az aki fölfelé zuhan és zuhantában nem követ ismert pályát,másik követ.. sőt.. minden más követ leelőzve zuhansz hozzám követelődzve bennem ó követelődző kicsi kő Hívlak és követellek, mert nem lehet már nem veled lennem! Te vagy az aki elüldözi a rémeket.. aki ijedős és mégis bátor ó rémet elüldöző rémüldöző kicsi kő nézd magadtól sugárzol! Kicsi kicsiszolt kő hívlak jöjj el ó jöjjelő! Kicsi kicsiszolt kő! Benned bízom, na és a gravitációban.. egymásra hattok,és ami kijön az tiszta. Most elengedlek, hogy engedd el magad.. gyorsulj be, fordulj, zuhanj hozzám vissza! Kicsi kicsiszolt kő hívlak jöjj el ó jöjjelő! Kicsi kicsiszolt kő!

2009.07.02. 06:54:30

Kívánom, hogy szép időtök legyenés vidáman teljen a tábori élet. Manólány.

M 2009.07.03. 00:35:40

Anima Sound, nagyon kedves vagy, köszönöm. Manólány, neked is köszönöm a jókívánságokat.
süti beállítások módosítása