Ma Margittól és Imrétõl a következõ linket kaptam
http://www.erdely.e-grafi.hu/
Az alábbi szöveg és a fenti kép volt az elsõ oldalon. KÖSZÖNÖM


eMpszi tábor Gyöngyivel, Györgyivel és Alízzal
2009 július 07-20.

A képen Alíz látható, alúl a föld, felül az ég, és középen GYERGYÓ, amint azt éppen bemutatja...
Ez a web-oldal Imre és Margit képeit tartalmazza, akik részt vettek ezen a szellemiekben és testiekben is változást hozó kiránduláson. Saját magunk által készített, elég sok, 268 képet adunk itt közre. Elsõsorban saját örömünkre, hozzánk tartozók kérésére, a tábor-társak kérésére készült, hogy aki megnézi, felidézze magában az egy hét sûrû eseményeit, és gondolatban újra átélhesse azokat. De bárki részére is ajánlható, a rokonoknak, ismerõsõknek, akik még csak álmodoznak, hogy egyszer õk is elmenjenek.
A képek napok és helyszínek szerint sorba vannak rendezve, a kiválasztott képre kattintva az felnagyítódik, és kétoldalt az elötte-utána található kép látható kicsinyben. Ezekre kattintva továbblép. De a kiválasztott kép jobb és bal felére kattintva is lehet továbblépni, illetve a cimsor jobb oldalán a nyilakkal egyértelmüen mutatja. Itt 4 mp-es vetítés is beállítható. A cimsorban bal oldalon a gomb a visszalépést segíti, egy szinttel felfelé.
MÉG EGYSZER IS KÖSZÖNET AZ ÖSSZES SZERVEZÕNEK, GYÖNGYINEK ÉS GYÖRGYINEK A SZELLEMI TÁPLÁLÉKÉRT, ALÍZNAK ÉS HAJNINAK A FINOM ÉTELEKÉRT, ÉS A GAZDAG PROGRAMÉRT!!!
Margit és Imre

Utóirat tõlem:

Még egyszer köszönöm Margit és Imre. Nagyon örülök, hogy együtt lehettünk azon a gyönyörû vidéken. Nagyon sokat gazdagodtam az együtt töltött napok során. Rélem, még találkozunk.

Az itthoni napjaim változatlanul gazdagon ontják a tennivalókat. Holnap hajnalmban megint eltünök egy idõre. Megyek NLP-zni. Nagyon szuper lesz. Majd jövök, s mesélek. Addig is nagyon szép további nyarat mindenkinek.

Szerző: empszi  2009.07.30. 20:25 1 komment

Címkék: pszichowellnesstábor

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr345913196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alíz 2009.07.31. 11:22:08

Jaj, köszi, hogy kiraktad ezt a képet, olyan jól sikerült, alig ismerek magamra. :) Imre egy igazi művész. Ja és köszönöm azt is, hogy a krónikás cikket "reklámozod". :)
süti beállítások módosítása