Éjjel-nappal NLP*

Ma délután megjöttem Visegrádról, ahol az intenzív NLP tanfolyam második hetét töltöttük. Az elsõ héten is itt voltunk, csak két hete. Szóval alig voltam még itthon a nyáron. De ez jó így. Ez a nagy változások nyara. Nagyon tetszett a tanfolyam helyszíne. El is határoztam, hogy szervezek egy négy hétvégébõl álló ottalvós pszichowellness-tréninget novembertõl ezen a helyen. Van öt szoba. Alapból kétágyasok, de pótágyazhatók. Én pótágyon aludtam mind a két héten. Vállalható. Ekkora létszám ideális egy ilyen dologhoz. A képen is látszik, hogy nagyon kedves hely. Most, hogy már itthon vagyok legalább fél napja, éppen ideje, hogy új terveket eszeljek ki. :)

* A neuro-lingvisztikus programozás (NLP) egyrészt egy integrált pszichológiai és kommunikációelméleti szemlélet elnevezése, másrészt az ezen szemléletre, illetve a mögöttes tapasztalatokra épülõ konkrét pszichológiai, pszichoterápiás és kommunikációs technikák rendszere. Az NLP olyan módszercsomag, amely a nyelvhasználatot és viselkedést tanulmányozva a kiválóság struktúráját igyekszik megfejteni, ezzel megismételhetõvé és elsajátíthatóvá tenni az egyes ember számára. Az így elsajátított tudás aztán alkalmazható az élet bármely területén, ahol a hatékony kommunikáció mint releváns szempont megjelenik (nevelés, vállalatvezetés, üzleti élet, politika stb.). A Wikipédiából

Szerző: empszi  2009.08.10. 21:09 4 komment

Címkék: visegrád NLP pszichowellness-trén

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr65913195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2009.08.10. 22:16:52

.szóval kommunikálni tanít?....érdekes....családi kommunikáció is benne van??

M 2009.08.11. 08:02:36

skyppy, igen, a családi kommunikáció is benne van.

Lazac 2009.08.11. 12:16:03

Örülök, hogy mozgalmasan telik a nyarad:):)
süti beállítások módosítása