Nyaralok

Többen kérdezték, hogy mi van velem, mert semmi mozgás itt a blogomon. Teljesen jól vagyok, sõt! Csak annyi minden van mostanában, és igazából szabadságoltam a magam a családomhoz. Többet alszom, nem kelek ötkor, hanem van, hogy fél nyolckor, sõt lefekszem ebéd után is néha. Itthon van Misi. Itthon volt Ferenc is A-val. Így az a jóság is van, hogy beszélgethetek néha velük egy kicsit, meg jókat fõzök nekik. Itt volt D. és E. is. Most Vasárnap este lesz a szent István téren Mahler Ezrek szimfóniája, s E. játszik a Pannon Filharmonikusok kibõvített zenekarában. S most vannak a próbák, ennek kapcsán jöttek le, és így hozzánk is. Nagyboldogasszonykor természetesen Gyûdön is voltunk. Ezt nem hagynám ki. De csak esete megyek már évek óta, amikor már nincs tömeg. Ezen kívül elkezdtem angolul tanulni. Sanyival olvasunk (NLP-s szöveget), s lefordítjuk. Annyira örülök, ha megértek valamit. Készül Györgyi második könyve is. Nézem a frissen fordított szöveget. Sajnos sokkal lassabban haladok, mint szeretnék. Tegnap meg Szekszárdon voltunk hármasban Misivel. Találkoztunk egy kedves ismerõssel, kávéztunk egy kiülõsben, aztán felmentünk egy gyönyörû pincéhez. Ma este elmegyünk Ferencért Bogádra. Pécsváradról oda szokott menni esténként, mert szombat óta õ van az otthon maradt állatokkal. A többiek már elmentek Bösztörre. Lábon vitték azokat a lovakat, amelyek szerepelnek majd a Kurultájon. Ferenc még ma dolgozik, s holnap reggel tud utánuk menni. Azt találtuk ki, hogy elvisszük (bár õ még nem tudja, arra számít, hogy buszoznia kell), aztán onnan elmegyünk Jenciért Veszprémbe, majd tovább, mert Misit elvisszük Ikervárra (az akárhányadik „Nemzetközi Csecsérátúszás”-ra :) ), s onnan jövünk haza. Ez egy jó 600 km-es kör. De nagyon jó lesz. Jenci vasárnap estig lesz itt. Nos, nagyjából ez van.

Szerző: empszi  2009.08.19. 08:31 7 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr205913194

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lazac 2009.08.19. 09:07:52

A hugom is Bösztörpusztán van :):):)

M 2009.08.19. 09:35:05

Lazac, gondoltam. :)

M 2009.08.19. 09:40:42

Lazac, zseniális az a mondat a blogodon. Hadd másoljam ide, hogy nálam is meglegyen. "Ha az égre nézek, csak téged látlak.. Ha a Holdra nézek, csak téged látlak, ha a csillagokat nézem, csak téged látlak... Állj már arrébb bakker, nem látok tőled semmit! " :) :) :)

Lazac 2009.08.19. 14:18:25

Ok, de ez változik, a sablonban van benne...nyugodtan másolj amit akarsz :):) Ez mára nekem is jól jött amúgy. :):):)

Alíz 2009.08.19. 21:25:01

Örülök, hogy jól vagy és a családoddal vagy. Annak meg főképp, hogy nem kelsz reggel ötkor, mint máskor. Ha még netán erre járnál, nézz be kicsit hozzám is a fakanálforgatós blogomra, vár egy felhívás: http://fakanalforgato.blogspot.com/2009/08/legszebb-magyar-szavak-konyhaban.html

oximoron 2009.08.21. 23:23:09

Drága M! Pihenj sokat, add át uvozletem es jókivansagaim Jenci öcsédnek, Sanyinak. téged ollelek: kiezem:)

M 2009.08.24. 20:58:03

Oximoron, átadtam. Alíz, válaszoltam. Lazac, majd még hozok másikat is tőled.
süti beállítások módosítása