Szeretem, ha hasznosan telik az idõ

No, már megint elmúlt egy hét, és csak most jutok ide. A múlt héten történt néhány fontos dolog. Pl. olvastuk össze az NLP-s könyv szövegét, hogy a lehetõ legjobb legyen. Jó nagy munka, és kaptunk is egy kis haladékot, mert nem sikerült olyan gyorsan haladni, mint szerettük volna. Az iskolában volt szülõi értekezlet, és készülünk az október 23-i mûsorra. Pénteken meg Gyõrben voltam. Meghívott a Városi Könyvtár, hogy a hagyományos egészségvédelmi hét rendezvénysorozatuk keretében tartsak könyvbemutató elõadást. Igazán jólesett a meghívás, és jól is éreztem magam a helyzetben. Annyira tudom, hogy erre születtem, hogy errõl beszéljek emberekkel, más megvilágításba tegyem a témát, segítsek eligazodni, segítsek megtalálni a hasznos dolgokat a rengeteg gagyi információ között. Reményt adjak az elkeseredetteknek, önbizalmat azoknak, aki már régen lehajtott fejjel járnak. Hogy megmutassam, hogy nem kötelezõ annyi terhet cipelni, hogy lehet másképp is.

Szerző: empszi  2009.10.18. 21:40 4 komment

Címkék: pszichowellness

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr735913179

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2009.10.18. 22:14:55

:-))), pénteken én is Győrben voltam,igaz egészen más ok miatt...:-))

margit2 2009.10.18. 22:30:54

Én ott születtem Győrben...22 évig éltem a városban. Na és ha meglátom ezt a fotót, nagyot sóhajtok, hiszen itt volt valamikor a városházán az esküsőm! %smile%

M 2009.10.19. 14:47:20

skyppy, akkor akár láthattuk is egymást :) Margit, szép város, és nagyon kedvesek voltak az emberek. :)
süti beállítások módosítása