Jelen lenni

Nagyon hideg van mostanában, igazi tél Hóval, faggyal, jégcsapokkal. kétjegyû mínuszokkal. Gõzerõvel dogozok megint. Készülök az elsõ visegrádi tanfolyam utolsó hétvégéjére. S közben meg már szervezem a tavaszi tanfolyamot. Március 19-én kezdõdik majd az. Nagyon várom a jelentkezõket. Ez a munka is elég lenne egy embernek. Vagyis bõven ki tudnék tölteni vele egy munkaidõt. De akkor ott van még az NLP is. Ott is hatalmas dolog vannak készülõben. :) Közben meg az iskolában elkezdõdött a második félév. A nyolcadikosaim megírták a múlt héten a központit, miközben én meg modelleztem a Visegrádi utcában. (Hát, mit is mondhatnék… azóta is csak lesek, mint a lukinyúl.) Az Erdélyi Konyha is várja a következõ cikkemet. A februári szám a jövõ hét elején utcán lesz. Annyira jó dolgok ezek! Nagy idõket élünk! A legfõbb feladatom, hogy meg is éljem mindezt, ne csak elrobogjak mellettük. Jelen lenni. Most ezt szeretném igazán, a lényeget megélve megtanulni. A jelenlétben élni. Talán ez a titka mindennek. Valahol mélyen minden végtelenül egyszerû.

Szerző: empszi  2010.01.29. 20:42 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr685913147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labundy Ágnes 2010.01.31. 18:23:20

Légy vidám és tedd a jót s hagyd a verebeket csiripelni ( Don Bosco) Jelenben élni és megtenni minden jót még ha nem is látnak... a nevelés tér látás... a gyermek szíve olyan mint a malomkő, mindig őröl ezért kell őket a jelenlétünkkel is nevelni... éppen erről beszéltünk Dávidékkal, az élet nagyon egyszerű csak mi bonyolítjuk túl...csak elfogadni egymást és önmagunkat ez a titka a kapcsolatoknak ... és akkor tudunk szeretni is. Ágnes
süti beállítások módosítása