Visegrádon is gyönyörû a tél

Ildikó küldte ezt a képet az elõbb a Pillanagós-házból. Mához egy hétre éppen ott leszünk a téli tanfolyam utolsó hétvégéjén. Mindig nagy élmény ott lenni. A téli csoport akkor találkozik majd így utoljára.

Ma már az tavaszi tanfolyam érdekében ténykedtem elég sokat. Igyekszem minél szélesebb körben tudatni, hogy lesz tavasszal is. Március 19-én lesz az elsõ tavaszi tanfolyami hétvége. Éppen a tavaszi nap-éj egyenlõség idején. Hiába, jeles dolog ez. :)

Nagyon várom a jelentkezõket. Remélem, hamarosan összeáll az új csapat is.

Szerző: empszi  2010.01.30. 16:03 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr95913146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Labundy Ágnes 2010.01.31. 18:34:20

A tél szépségeihez és a jeles napokhoz sok örömet kívánok Ágnes

katabetti 2010.02.01. 10:39:41

Jaj de romantikus ez a ház és a táj. Jó lenne egy ilyen nagy vityilló. :)Remélem sok embert el tudsz invitálni a következő tanfolyamra. Ui:Előző kérdésedre a válasz:Megyek én örömmel Pécsre,de még sosem voltam.No,de majd beiktatjuk ezt is a programok közé.
süti beállítások módosítása