A kijelzõ elõtt - Keleti Pu.

Megjött a vonat - vasárnap Bp.

Utak, utasok

Az lemúlt napjaimat a IC fogta keretbe. Szombaton felmentem NLP-zni. Egy nagyon remek új dolgot próbáltunk ki. Küldetés iránytû. Majd egyszer talál elmesélem. De nem volt gyönge! Vasárnap jöttem haza. A Keleti Pályaudvar külön szám. Még a vonat indulási ideje elõtt is meredt nyakkal lehet bámulni a kijelzõt, hogy melyik vágányról indul majd a vonat. Aztán megérkezik. Ez most Kassáról. Csak 10 percet késett. Hatalmas tolongás a peronon. Szállnak le az érkezõk, szállnak fel az indulók. Hazaértem idõben, hogy teljesítsem állampolgári kötelességemet. Nem beszélünk róla. Nem beszéltünk róla egész nap. Mintha nem történt volna semmi. De nem is baj. Olyan retorika uralkodott el ezen a porondon, hogy elõbb beszélünk intim dolgainkról, mint a politikai nézeteinkrõl. Pedig a polisznak vannak ügyei, a polisz ügyeit intézni kell. De én sem akarok errõl beszélni, mert túl sok az indulat. De nagyon bízom abban, hogy kitavaszodik végre. Aztán a mai napom is a pályaudvaron kezdõdött. Családilag. Ferencet vittük be a vonathoz. Azért kollektíven, mert haza kellett vinnem az autót, mert egyre mentem a gumishoz, hogy a gumik lecserélése is megpecsételje, hogy vége a télnek. :)

Mr& Mrs Bányai

Ferenckém kilép a képbõl - hétfõ reggeli játék a vonatra várva Pécsett

Szerző: empszi  2010.04.12. 21:14 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr775913122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oximoron 2010.04.12. 22:07:32

egek! tempora mutantur et nos mutamur in illis... Sandort ezeregyéve nem láttam, de a szeme a régi! :) kerlek, öleld meg helyettem!

M 2010.04.12. 22:35:06

... és a változatosság - a változás gyönyörködtet, ha így döntünk! :) Puszi, oximoron. :)

oximoron 2010.04.12. 22:59:57

Puszi Nektek is! :)

Lazac 2010.04.13. 13:16:55

Mr és Mrs Bányai határozottan jól néznek ki ! %smile%
süti beállítások módosítása