A munkásõr problémája ... :)

Talán retró hangulatom van? Napok óta az én fiatal koromban dalolt munkásõrdal jár a fejemben. (Pedig hát munkásõr az nem voltam.) "Munkásõrnek egy baja egy baja, Mért nincs három élete, élete..." De lehet, hogy nem a retróhangulat az oka, hanem csak az a bajom, mint az egykori munkásõrnek :))) Bár se párt, se fegyver, de azért annyi minden egyéb van az életemben, ami egy-egy embert kívánna. És mindegyikkel olyan örömmel foglalkoznék. De valahogy meg kell találnom az egyensúlyt. Van ugye az alapeset: van a hétköznapi életem. Hát a munkásõrnek is volt... :) De aztán van fõzés, fényképezés, blogolás, NLP-s modellezés, pszichowellness, gyönyörû tavasz, és akkor még nem beszéltem a "természetes kulturális igényeimrõl." És még ezer dologról, amit szívesen csinálnék. Most valahogy nagyon nagyon örülök a világ ezer csodájának és szépségének. Olyan mintha beültem volna egy csodacukrászdába. Nincs más tanácsom magam számára, mint hogy csak okosan! A kép nem szorosan kötõdik a mondókámhoz. A kalamazooi campust ábrázolja Misi fényképezte. Õ itt van június végéig. Ez is elég csodálatra méltó dolog, hogy a sok ezer km távolságban is tudunk kommunikálni.

Úgy egyébként meg fõztem egész délelõtt. Az eremény hamarosan és folymatosan teszem föl a fõzõs blogomra.

http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/

Szerző: empszi  2010.04.18. 14:37 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr905913115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SA 2010.04.22. 20:18:05

Egyiket a pártnak adja, másikat a párja kapja, de mi van a harmadikkal? Elfelejtettem. Én mindig olyan hiperkollaboráns oppurtunista bunkóknak tartottam a munkásõröket. Ebben is a nagyapósommal voltan egyetértésben. A saját fiát nem engedte be munkásúr egyenruhában a házába. Azóta avolt munkásõr apósom is megtért a Fideszhez! :D:D:D Tudok jobbat: József Attila: A hetedik

M 2010.04.22. 21:14:26

harmadiknak ott a fegyvere... A mai bejegyzés fényében ez egy prófétikus bejegyzés.
süti beállítások módosítása