Rántott gévagomba és spenótos fasírt
Igen, tudom, hogy nem ez a fõzõs blogom, mert az ez:
http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/
De a mai napom megint a konyha jegyében telt, s így mi mást írhatnék ide a mai napomhoz? Egyébként nagyon érdekes dolog ez a fõzõsblog. Olyanokra vesz rá, hogy csak lesek. Igen, a blog vesz rá dolgokra. Az, hogy megörökítsem a pillanatot. Azt, hogy éppen kitaláltam valamit, és az hogyan öltött testet, vagy éppen azt, hogy milyen régi emlékem jön elõ, s az hogyan írom bele a virtuális térbe. Valahogy nem áll az nekem testhez, hogy mint valami bölcs konyhatündér osszam az észt. Azt is csak úgy van kedvem csinálni, ahogy éppen alakul. De végül is ez a jó a bolgban, hogy bármi lehet.
Ja, és még ezt is megnéztem ma. Duurva. http://objektivszcn.blog.hu/2010/04/23/mire_semmi_sem_marad_magyar_felirattal