Rántott gévagomba és spenótos fasírt

Igen, tudom, hogy nem ez a fõzõs blogom, mert az ez:

http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/

De a mai napom megint a konyha jegyében telt, s így mi mást írhatnék ide a mai napomhoz? Egyébként nagyon érdekes dolog ez a fõzõsblog. Olyanokra vesz rá, hogy csak lesek. Igen, a blog vesz rá dolgokra. Az, hogy megörökítsem a pillanatot. Azt, hogy éppen kitaláltam valamit, és az hogyan öltött testet, vagy éppen azt, hogy milyen régi emlékem jön elõ, s az hogyan írom bele a virtuális térbe. Valahogy nem áll az nekem testhez, hogy mint valami bölcs konyhatündér osszam az észt. Azt is csak úgy van kedvem csinálni, ahogy éppen alakul. De végül is ez a jó a bolgban, hogy bármi lehet.

Ja, és még ezt is megnéztem ma. Duurva. http://objektivszcn.blog.hu/2010/04/23/mire_semmi_sem_marad_magyar_felirattal

Szerző: empszi  2010.04.24. 21:00 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr565913112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molnáreszter 2010.05.02. 09:04:04

és a saláta az mibõl van ? Nagyon guszta.

M 2010.05.02. 19:53:06

Esztikém, retek, újhagyma, sóska, petrezselyem, tejfölös majonéz. Itt is megtalálod. :) http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/2010/04/spenotos-medvehagymas-fasirt-tavaszi.html
süti beállítások módosítása