A Jókai utca északi vége

Ezt látjuk, ha a városból hazajövet befordulunk az utcánkban. (A fehér ház a miénk). Tegnap fentrõl jöttem haza, azért van ez a kép.

A mai délelõttbõl osztályfényképezkedés az említésre méltó. (Elvileg rólam is lesz kép. Elvileg tavaly is volt, csak gyakorlatilag nem.) Délután befejeztem az irodázást. Ezen kívül sütöttem spenótos palacsintát. A fõzõs blogomban megtekinthetõ. :) http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/ És elintézem fontos telefonokat, egyeztettem dátumokat. Szerveztem fontos eseményeket. :)

Jó lenne minél elõbb cikket írni a hétvégi prezentációmból. Csak még azt kell kitalálnom, hogy hol lehetne publikálni. Meg kellene folytatni a kutatásaimat. Persze, ez így olyan nagyképûen hangzik, hiszen én nem vagyok tudós. De ha kitalálok valamit és utánajárok, akkor az kutatás v. mi?

Még ma meg akartam írni az EK-ba a cikket, de már ez nem lesz. Madj holnap. Már tudom, hogy mirõl fog szólni. Tulajdonképpen valamelyik reggel meg is írtam még az ágyban félálomban. Azért így, mert sokszor így jutnak eszembe dolgok, közvetlenül ébredés után. A másik ihletett idõpont a zuhanyozás. Ezért olyan rossz, hogy reggel kell mennem dologzoni. Ha reggel nyugodtan tudok dolgozni, akkor vagyok a leghatékonyabb. No, de ez most még így van.

Szerző: empszi  2010.05.12. 20:48 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr95913101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2010.05.13. 04:58:49

M tudod mi jutott eszembe a képrõl,( amikor még nem olvastam a bejegyzést), hogy ez egy nagyon szép, rendezett utca, szeretem az ilyeneket....:-))) Nekem álmomban, ha nagyon foglalkoztat valami sokszor álmomban találok rá megoldást, ott olyan egyszerû minden....:-)))

M 2010.05.13. 19:07:29

skyppy, örülök, hogy tetszik. Én is szeretek itt lakni. Hát, lehet, hogy van ebben a megálmodásban valami. :)
süti beállítások módosítása