Utolsó lapok

Mármint az adminisztrációban. Holnap bizonyítványt osztunk. Még átnézem a dolgokat, hogy minden rendben legyen. Megírtam már mindent, amit kellett. Még egy-két apróság van hátra. Az a jó a kertes házban, hogy a kertben is lehet statisztikát csinálni – kutyával a háttérben. Még azért ebben a hónapban lesz egy kis munka az iskolában, de az már sétagalopp. Holnap lénygében kitör a vakáció! Legalább is gyerekek nem jönnek már, nagyobb lesz a csönd. Letisztázódnak a gondolatok. Kikristályosodnak az ötletek. Tegnap szedtem elõször borsót. Áttevõdik a hangsúly most egy kicsit az életem itthoni részére. Újból írom majd a fõzõs blogot is.

Szerző: empszi  2010.06.14. 20:04 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr245913071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SA 2010.06.14. 21:38:31

... és gondolj azokra a tanárokra, akik a kánikulában a következõ két hetet érettségivel töltik. Ezen a héten én is gondolok rájuk.

M 2010.06.15. 14:07:22

Gondolok, gondolok. És kb. ez az egyetlen eset, hogy örülök, hogy nem középiskolai tanár vagyok.

SA 2010.06.15. 14:57:28

Az angoltanárom is Szegeden végzett, ahogy tegnap kiderült. Rákérdeztem, hogy "on the JUGYU?". A csoprttársaim a Jugyu jelentése és írásmódja iránt érdeklõdtek. :D:D Nincs a szótárban. Van egy harmadik fajta tanár, mint pl. az urad, aki egyetemen tanít. Neki mikortól szabad a nyara? És a negyedik fajta az nem tanár jelenleg, de jövõ hten végig érettségiztet a Gandhiban. On the gandhi. I am this unfortunatly.

amerika24 2010.06.15. 19:46:30

...ma én is szedtem elõször...most még nagyon finom , édes...:) ...ha itt a vakáció, hát élvezd ki minden percét...jó pihenést...:)
süti beállítások módosítása