Ember tervez...

Ezt a napot sem így képzeltem. Ma anyósomhoz kellett hívni az ügyeletes orvost. Délután telefonált a szomszédasszonya, hogy a Mama rosszul van, s kihívta az orvost. Rohantunk be hozzá. Remélem, nincs nagy baja. Nem volt jól, aztán türelmetlenül szedett be nem összeillõ gyógyszert. Legalább is, ezt állapította meg az ügyletes orvos. Egy idõ után úgy tûnt, hogy jobban van. Én hazajöttem este, hogy Anya se maradjon egyedül, õ sincs még teljesen jól. Sanyi ott maradt éjszakára. Én majd visszamegyek reggel. Kezdek elmaradni a tervezett munkáimmal is, a csillagtúrázásról meg szó sincs. De meg akarom õrizni a derûlátásomat és a minden helyzetbõl a legjobbat kihozni hozzáállásomat.

Szerző: empszi  2010.07.07. 22:10 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr15913046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2010.07.08. 03:52:52

M jobbulást kívánok nekik......neked pedig töretlen derût .....és õrizd meg a mindenbõl a legjobbat kihozni akarásodat:-)))
süti beállítások módosítása