Kéket kerestem

Egy kicsit áthangolom kékre a fürdõszobát. Kék kádkilépõt vettem,aztán a tükör keretét is átfestettem. Vagyis még folyamatban van a mûvelet. De úgy gondoltam, hogy fényképezek búzavirágot - jó sokat láttam valamelyik nap - és majd ez emlékezetet a kékítõs napomra. Ám egy árva szál nem sok, annyit sem láttam Egerág és Pécs között, de még itt a házkörül sem. Aztán rájöttem, hogy ilyenkor már nyilván a legtöbb virág becsukja a szirmát, az alkony nem alkalmas a virágfényképezésre. Aztán észrevettem a kertben ezt a picike lepkét, ahogy röpködött, kéknek látszott. Megvártam még leszáll, és sikerült megörökíteni. De így nem is olyan kék. Hát ez most ilyen lett. viszot olyan meleg van, hogy nem telik tõlem egy értelems mondat sem. Nem is tudom, mikor volt hasonló. Én elég fázós vagyok, jól bírom a meleget, de ez már nekem is sok.

Szerző: empszi  2010.07.17. 20:06 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr215913035

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerika24 2010.07.18. 07:29:46

...az idén alig láttam lepkét...:o...nem tudom, most ezt a hõség okozhatta-e, vagy valami más, de nincsenek... ...búzavirágom viszont van, de már elvirágzó állapotban...:) ....azért most már sokkal jobban vagy biztosan, hiszen rendesen lehûlt a levegõ az éjjeli esõtõl...szinte fellélegzett a természet...:)...no meg mi is...

M 2010.07.18. 13:38:26

amerika, találtam reggel búzavirágot! :) Fel is teszem rögtön. Itt csak pár csepp esõ volt, de azért kellemesebb az idõ, mint tegnap. :)
süti beállítások módosítása