Cukiság is lehetne

Csak nézõpont kérdése. Kutyatáp igen aranyos macska. Sokszor elgyönyörködöm benne, hogy milyen csíkjai, pöttyei színárnyalatai vannak. Milyen iparmûvész tudna ilyent tervezni? Gyönyörû. Hogy mozog, hogy viselkedik igazából csoda. De milyen félelmetes is lehet. Szóval egy állat nem csak úgy hasznos, ha tojást ad, vagy ha megesszük, hanem így is, hogy lehet benne gyönyörködni.Kutyatáp volt a legszebb a mai napomban. :)

A macskában való (ötperces) gyönyörködésen kívül, hogy folyattuk az összecsiszolódást és a gyógyulást ,nem sok minden történt. Spájztakarítás volt a nap fõ attrakciója. Ezen kívül összeraktam egy üveg kovászosuborkát. És most meg mindjárt fél tíz. Ma reggel olvastam ezt az imát. Talán nem véletlenül éppen ma. Jó volt most este újraolvasni.

"Te, Uram, aki kívül vagy az idõn, csak mosolyogsz, amikor látod, hogyan viaskodunk mi vele. Jól tudod, mit csinálsz. Nem követsz el hibát, akkor sem követtél el, amikor kiosztottad az idõt az embereknek. Mindenkinek adtál idõt, hogy kiszámíthassa, mit is akarsz vele. Igen, van idõm, Uram. Minden idõ az enyém, amit nekem adtál: életemnek évei, éveimnek napjai, napjaimnak órái. Az én dolgom csupán, hogy nyugodtan és tisztán töltsem; hogy megtöltsem úgy, ahogyan Te kívánod hogy engedelmeskedjem Neked, aki a vizet borrá változtathatod, mint egykor Kánában tetted… Uram, többé már nem idõt kérek Tõled, hogy ezt vagy azt tehessem. Csak kegyelmet kérek Tõled, hogy a nékem adott idõben azt tegyem, amit Te akarsz." Michel Quist

Szerző: empszi  2010.07.21. 21:24 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr985913030

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

amerika24 2010.07.22. 06:33:08

...gyönyörû macska...:)..és az ima, minden sora hozzánk , nekünk szól...nekünk, idõhiányos embereknek... ...nemrég még volt négy kiscicánk...elõször az kettõt vittek el, még a múlt héten, majd tegnap a másik kettõt is elajándékoztam...természetesen biztos helyre, mert nekem ez is fontos... ...mielõtt elmentek volna, megörökítettem õket utoljára...:)

M 2010.07.22. 21:03:27

amerika, megnézem. :)
süti beállítások módosítása