Lépcsõk

Ma reggel M-ékkal lementünk Gyûdre. Még nem jártak erre, s én nagyon szívesen mutattam meg nekik ezt a helyet. A kedvenc helyemet. Sajnos esett az esõ. De azért így is jó volt. Hogy miért lépcsõk? Mert az egyes szinteken gondolkodtam. Olyasmin, hogy hétlépcsõs hegy. Meg azon, hogy a problémák soha nem azon a szinten oldhatók meg, ahol keletkeztek, mindig egy magasabb szinten van a megoldás.Meg a konfliktusok is. Magasabb szinten mindig van közös nevezõ. És csak akkor nincs, ha valaki szerint már nincs magasabb szint. Viszont, haleragadunk egy-egy szinten, akkor összekeverednek a szálak, és nagy gubancra lehet számítani. De ha a szálaknak van egy "felfüggesztése" (magasabb szintje), akkor van esély arra, hogy a dolgok a helyükre kerüljenek.

Szerző: empszi  2010.07.25. 21:52 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr835913026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SA 2010.07.25. 22:02:15

Merton! Az egy csoda! Azt hittem elõször, hogy a templomhoz vezetõ sok lépcsõ, vagy az oltár három lépcsõje. Szép napod lehetett, így esõsen is.

M 2010.07.25. 22:27:39

SA, hát persze azok a lépcsõk is. :)
süti beállítások módosítása