Jellempróba

Ma reggel ez a jókora szöcske fogadott a teraszajtón.

Hát ezek a rovarok nem semmi teremtmények.

Még jó, hogy jelentõs köztünk a méretkülönbség, mert egyébként az inamba szállt volna a bátorságom.

Néha úgy érzem, olyan az élet, mint egy akadályverseny, jellempróba. Lehetne az mondani, hogy nem játszom, de ez nem játék. Hiszem, hogy minden szolgálhatja a javunkat, ha megfelelõ hozzáállást tudunk kialakítani. Néha ez emberfeletti energiát kíván. De aki, küldetést ad, erõt is ad. És soha nem kapunk nagyobb feladatot, mint amit meg tudunk oldani. A helyzet kulcsa, hogy képesek vagyunk-e felfedezni és "használatba venni" az erõforrásainkat. Igyekszem.

Ma van Nagyboldogasszony. Ezen a napon már évek óta mindig elmegyek Gyûdre. Általában esete szoktam menni, amikor már a búcsúsok hazamennek. Ma meg reggel mentünk, amikor még csak éppen kezdtek érkezni. Összefutottunk K. nénivel. Már napok óta készülök, hogy felhívjam, mert van egy tervem vele. Ha sikerül elmesélem.

A honlapom blogján ma az SBD-rõl írtam pár gondolatot. http://pszichowellness.hu/

A fõzõs blogomban nem volt idõm új bejegyzést tenni. Maradtak az ehetõ zászlók: http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/

Szerző: empszi  2010.08.15. 19:37 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr355913001

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SA 2010.08.15. 19:56:37

Hihetelen jó fotók, különösen a harmadik! Ez már profi!!! Akkor pont váltottuk egymást Gyûdön. Én a virrasztáson voltam, Nagyasszony vigiliáján. Biciklivel voltam. Sokkal fárasztóbb, mint gyalog, de gyorsabb. GK megint eszembe jutott. Van Skippiy blogján egy klipp, amin Zséda is énekel. Nem olyan rég még a gimnazista Zsédával és a gimnazista GK-val találkozhattam a faluban. Azóta eléggé eltávolodott a két életpálya. A szakításukig GK is a színmûvészetire akart menni. Szerintem jó színész lenne, illetve az is, láttam már több szerepben.
süti beállítások módosítása