Zöldség

Nem tudom, hogy csináltam, de a fényképezõn nem volt rajta az a kép, amire gondoltam. De most akkor ez van. Végülis, ha az a cél terápiás fényképezéssel, hogy a napom jó dolgiról legyen egy-egy képem, akkor ez annak megfelel. Kaptam egy nagy köteg petrezselyemzöldjét. Csináltam belõle persillade-ot. Petrezselyemzöldje fokhagymával összedarálva. Jó sok lett. Arra gondoltam, hogy egy részébõl fûszervaj lesz. Azaz, habosra keverek egy darab vajat és a fokhagymás petrezselyemmel ízesítem. Hát ez van a képen. Naaagyon jó lett. Ezen kívül még mindig olyan lézengõs vagyok. Azaz nem eléggé a jelenben. Az energiaszintem nem valami magas. Csinálgatom a kalendáriumi munkát. Lassan haladok. De közben mindenféle gasztros dolgot olvasok, mert ha valami elõkerül egy receptben, ami felvet bennem egy kérdést, akkor elkezdek arról anyagot keresgélni. No, csoda, ha nem haladok elég gyorsan. Azért ma írtam a honlapom blogjába is. nem is egyet. http://pszichowellness.hu / Mához egy hétre már tanítás. Holnaphoz egy hétre meg Fizocentrum. Egy kicsit érzem a vadkendert (bocsánat: a parlagfüvet), de azért bírható mértékben. Biztosan feltalálta már valaki a világtörténelemben, hogy hogyan tudná az ember szabályozni a saját energiaszintjét. Hát ezt eltanulnám.

Szerző: empszi  2010.08.25. 20:32 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr285912993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SA 2010.08.25. 21:25:27

:D:D:D A vadkendert remélem, nem "érzed"! :D:D:D:D:D:D:D EZ egy évi mennyiség? Nem romlik meg?

M 2010.08.26. 07:10:51

Ez 37dkg vajkrém. Nem annyira évi, inkább heti mennyiségnek mondhatnám. :) (Annyi idõ alatt, amíg kitart, nem romlik meg a hûtõben.)
süti beállítások módosítása