A tisztánlátásért...

Ha az a kérdés, hogy mi volt a legvidámabb dolog a mai napomban, akkor mindenképpen ez a kis fiatal mudi. A pásztor kutyája. Mostanában minden nap erre jár a nyáj. Ma egy kicsi beszélgettem is a pásztorral, és figyeltem ezt az okos kis kutyát. Azt hiszem, ez az igazi hivatásszerû boldog élet, mint ezé a kiskutyáé. Azt csinálja, amire született. Tereli a nyájat. Szabadon szaladozik. Õrzi a juhokat, kecskéket, szamarakat, és persze a juhászt is. Látszott a mozgásán, a tekintetén, hogy jól van. Igazán jól van.

Ezen kívül a szilva állt a napom központjában, mert tegnap Bajáról elhoztuk a termést. Meg fõztem. Itt vannak a részletek: http://pszichowellness-konyha.blogspot.com/ Holnapra is készítettem, mert hajnalban elmegyünk, s hogy az itthon maradóknak legyen ebédje.

És voltam már jobban is. Ezen a nyáron ma volt a legagresszívebb velem a parlagfû. Anya sem volt túl jól. A tisztánlátásért fohászkodok. (És most éreztem harmadszor a "mûtõküszöb érzést". Ezt most nem magyarázom meg, igazából magamnak írtam ide. Talán egyszer majd tudok errõl beszélni. De most még nem.)

Szerző: empszi  2010.08.28. 21:34 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr325912990

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SA 2010.08.29. 10:32:55

A tisztánlátásért és mostanában sokat küzdök. Szemcseppet használok. Egészen be szokott vérezni a szemem. Ha nincs baja, akkor még olvasószemüveg se kell, ha meg bevérzik, alig látok, különösen közelre. Szerencsére az anyukám még fiatal. és sajnos apukám még fiatalabban halt meg, így nálunk nincs a szülõkre gond. Remélem nálatok is inkább az öregkor örömeivel fognak ezek után a zûrösebb idõszak után megajándékozni a nagyszülõk. A nyári melegek elmúltak, ez az egészségükre, közérzetükre kedvezõen hat. A mûtét is biztosan segít. A Jóisten segítse õket, és Téged!

M 2010.08.29. 20:05:22

SA, úgy legyen!
süti beállítások módosítása