Egy kicsit jobb volt...

...az idõ, és így a kedvem is. De még mindig fura az idõérzékelésem. Persze furcsa, hogy szerdán kezdtük. Állandóan azt hittem, hogy ma kedd van.

Hazafelé hoztam olajat ez itteni olajüzembõl. Szerintem nagyon jó napraforgóolajat csinálnak. Szívesen használom. Egyébként meg már nagyon érik, hogy írjak egy bejegyzést olaj-zsír témában. Igaz, ez majd a fõzõs blogra kerül. Most, hogy többet kalandozok a gasztrovilágban, látom, hogy itt is eléggé jelen van a sznobizmus. Hogy mit is értek azalatt, hogy sznobizmus, szintén megér egy bejegyzést. És ez az olajról, az olívaolajról jutott eszembe.

No, majd megírom hamarosan. De most megint kezd tornyosulni a munkahegy. Itt az év eleji adminisztráció, még van kalendáriumos munka is, de már az újabb EK cikk is esedékes. És ezek csak a kézzel foghatók, ahol konkrétan tudom, hogy mit kéne... De majd írok listát, és rangsorolom a tételeket.

Szerző: empszi  2010.09.02. 20:33 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr785912984

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2010.09.03. 04:28:17

M szóval sznobizmus.....:-)))....kíváncsi vagyok miként nyilvánul meg ez egy fõzõs blogban...vannak tippjeim, de szeretném látni, tényleg így van-e:-)))))))))

SA 2010.09.03. 10:44:45

Mennyi egy liter olaj?

M 2010.09.03. 21:27:45

skyppy, hát ma nem írtam meg, de ami késik, nem múlik! :) SA 2 l volt 520 Ft. Azért nem tudom pontosan literre, mert ez 1 l finomított és 1 l hidegen sajtolt 2-szer szûrt. (És nem teljesen azonos az áruk, de nem tudom pontosan.)
süti beállítások módosítása