Gödör

Épp most megy a svéd-magyar. Sikerült kiírniuk GyF-t. OV helyett a tévéseknek magyar miniszterelnökként. Hát a svédek sem egészen napra készek. De igazából nem errõl akartam írni, mert nem akarok politikát írni, bár sokszor megkísért a dolog. Fõként most, hogy gyûjtötték az ajánlócédulákat. Hát sokszor mondtam már, hogy mint a szippantós autóban a kanyarban, úgy löttyen a szar... Már hasonlót éreztem húsz éve is. Most majd jön, hogy megint engem fognak oktatni "nagyon okos és tiszta erkölcsû" emberek fontos dolgokra és tisztességre? Neeeeeeeeeeeem! Nem foglalkozom ezekkel. Teszem a dolgom a legjobb tudásom szerint úgy, ahogy eddig. És a magam mércéje szerint. Már egyszer megmondtam nyilvánosság elõtt is, jegyzõkönyvbe is vették, bár nem értették, és így el is írták, hogy én nem az õ elvárásaik alapján fogok cselekedni. Én Istennek tartozom elszámolással, nem ezeknek a Macskajancsiknak. És ha Istennek jó vagyok, legyek már jó nekik is vazzzzzzzzz! De talán most már békén hagynak. Már nem szólok egy szót sem évek óta. És nem is fogok. Teszem a dolgom a legjobb tudásom szerint. A szabadakarati döntésemmel választott értékeim nyomán. Úgy egyébként a képen egy beszakadt pincét befedõ rács látható. Itt a faluban többször elõfordul, hogy beszakad a föld, mert régi, elfeledett pincék vannak a falu alatt. Ki tudja, mikoriak?

Szerző: empszi  2010.09.03. 21:21 4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr865912983

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kati 2010.09.04. 15:38:21

sajnos megint majd csak az acsarkodás megy és a falu nem halad elõre

M 2010.09.04. 18:13:11

Kati, ezt én is nagyon sajnálom. És kár is, mert olyan sok jó ember van itt, csak néha... Szóval, nagyon sokszor a másik sárba tiprásával akarnak nagyobb önbecsülést érzeni.... Pedig attól senki nem lesz jobb, hogy a másikat legyalázza. Meg ha képesek lennénk Isten nagyobb dicsõségre, embertársaink javára cselekedni a saját nagyobb dicsõségünk helyett, az azért sokat javítana a helyzeten. áhh, de ne is beszéljünk róla. :)

Zefir 2010.09.04. 19:36:10

M, nagyon jó a "PRosod", ez a bejegyzés nagyon OK!
süti beállítások módosítása