Siker

Több helyrõl is megtalált a hír, hogy lesz egy motivációs rendezvény a napokban. Meglepve láttam, hogy három embert is ismerek az elõadók közül. (No, nem közeli ismerõseim.) És úgy egyébként meg azt hiszem, tudnék elõadó lenni egy ilyen rendezvényen. Bár nem valószínû, hogy én megfelelek a mai trendek szerint a sikeres ember fogalmának. Bár ezt csak abból gondolom, hogy nincs annyi pénzem, mint azoknak, akiket sikeresnek mondanak. Vagy nem vagyok olyan híres. De tudom, hogy honnan hova tartok. Azt is tudom, hogy mit szeretnék, és hogy még minek vagyok híjával. És mindazt ami hiányzik nem a valaki mástól várom. Szóval eléggé motivált vagyok. Persze néha én is összekeverem az eszközt a céllal, de legalább gyorsan rájövök, hogy ezt tettem. És nagyon sok elvégzendõm van még, de legalább tudom, hogy mit akarok elvégezni. Talán az a legnagyobb bajom, hogy túl sok mindent szeretnék még megismerni, megtenni, elvégezni. Nagyon sok dolog érdekel, sokat szeretnék tudni. De végül is kevesebb is el lehetne ugyanoda jutni. Talán még szelektálást, rangsorolást kéne jobban tudnom.

A képen lencse... ööö akarom mondani köles van. Csak azért, mert más nem jutott eszembe. És ez meg itt volt. A sikerhez meg Hamupipõkén keresztül kapcsolódik. Õ is csak ott ült, és válogatta a lencsét (a kölest :) ). Aztán meg jött a királyfi. :)

(Pocsék idõ van. Esik az esõ 12 fok van. G újratelepítette a gépem tegnap, de ma még folytatja a részmunkálatokkal. Egy-két dolgot újra kell tanulnom itt is. De nagyon örülök, mert remélem, jobb lesz. M-nál voltam. Holnap meg délután is iskola.)

Szerző: empszi  2010.09.07. 16:15 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr905912979

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SA 2010.09.07. 16:24:28

Délután mit csinálsz bent? Lencse a gyarapodás jelképe, de minden szemes az, ami már akkora, hogy számolható.

M 2010.09.08. 20:10:51

Semmit nem csináltam. Elmaradt. Önellenõriztünk volna. Gyarapodás? Nos, az jó lesz. :)
süti beállítások módosítása