Kemény dió - elengedés

Bár úgy látszik a diónak mégsem annyira nehéz ez, mert ez az élet rendje. Az élet változás. Még tudnék néhány közhelyet. De kell ez ide? Csak tetszett a dió. Még eddig ezt sem figyeltem meg, hogy hogyan jön ki az érett dió a zöld burokból. Örültem neki tényleg. Pedig nem volt valami jó napom. Délelõtt majd megfagytam. Délután meg annyira betaknyosodtam, hogy alig kapok levegõt. Nem tudom eldönteni, hogy ez most allergia vagy megfázás. De lehet, hogy kombó. Úgy egyébként jól vagyok. A nap is kisütött délutánra, és egy kicsit a sötétebb tónusú hangulatom is kivilágosodott. :) De valami fogalmazásgátló becsusszan. Így most az lesz a legjobb, ha abbahagyom. Úgysem tudok leírni végig egy mondatot, mert minden harmadik szó után orrot kell fújnom. (No, jó, túloztam. :) ) Még van egy kicsi az estébõl? Ah, talán inkább elmegyek aludni.

Szerző: empszi  2010.09.13. 20:16 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr725912973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Levendula 2010.09.13. 23:11:11

Kivetkõzött magából a kis szemérmetlen. Ne legyen borús a hangulatod Gyöngyi!!! Az élet szép, a monitoromra meg egy szúnyog repült éppen. Bele akart kerülni a kommentembe. Moncsi
süti beállítások módosítása