Lépcsõ

Voltunk Átán reggel. Nagyon tetszik a ház, meg az egész elképzelés. Legszívesebben ott maradtam voltan egész nap. Ez a pincelépcsõ is ott van. Nem könnyû rajta menni. De lehetséges. Lent teljesen sötét van, mert még nincs lent áram. Szóval lehetséges felmenni a lépcsõn, még ha nehéz is. De senki nem mondta, hogy könnyû lesz. Pedig lehet akár könnyû is. Ha elhinném, hogy lehetséges, akkor könnyebb is lehetne.

Szerző: empszi  2010.10.02. 21:04 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr305912953

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skyppy 2010.10.03. 06:31:08

:-)) azt már nem i írtad hova vezet ez a lépcsõ...a szabadba, vagy valami zárt helyiségbe.....:-))) de így van, ha elhisszük hogy meg lehet tenni, meg tudom tenni, sokkal könnyebb leküzdeni az akadályt...:-)))

M 2010.10.03. 06:56:01

Noná, hogy a szabadba! :)))) (De tényleg. a valóságban is. Ez egy olyan pince, ami nem a ház alatt van, hanem az épületen kívül. Errefelé gyakori az ilyen. )
süti beállítások módosítása