Philosophia

Volt szó tudományról, mûvészetrõl, küldetésrõl és ilyesmikrõl. Egy ilyen bölcselkedõs délután volt. Még nem tudok rendesen fényképezni osztott figyelemmel. Ezt még ki kell fejlesztenem. De végülis nem a fényképezés a cél, bár ha sikerül a harmadik nézõpont, akkor a képek is sikerülnek. De ez még csak nyugalomban megy. Amikor kezdtem vezetni tanulni rám szólt az oktató, hogy a külsõ tükröt is használjam. Egy idõnek el kellett telni, míg meg tudtam tenni. Ez is ilyesmi. Egy külsõ tükör. Meg kell tanulni használni.

Szerző: empszi  2010.10.04. 18:45 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr815912951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kati 2010.10.05. 17:11:13

M ez nálatok a napali, és a Misi fiad ? A hölgyet nem ismerem.

M 2010.10.05. 19:00:34

Kati, igen, a nappalink és a Misi van a képen, de a másik ember nem hölgy, hanem az öcsém, csak hosszú haja van, a vasárnapi képen jobban látszik kék ingben és hosszú kabátban. Csak direkt nem akartam olyan képet feltenni, amin jól látszanak az alakok, mert ez csak egy emlékkép a hangulatról.
süti beállítások módosítása