Színház az egész világ

Bementünk a városba délután. Ritkán van, hogy csak úgy sétálgatok, pedig milyen jó is az. Elutazunk távoli helyekre nézelõdni, s közeben olyan helyen élünk, ahová meg mások jönnek nézelõdni, ám igen sok olyan dolog van, amit nem veszünk észre. Vagyis beszéljek csak a saját nevemben. A miértre valahogy mégsem tudnék válaszolni. Valami olyan van, hogy nincs rá idõ. Meg pénz sem. Vagy valami ilyesmi. Meg hogy túl fáradtak vagyunk, mire idõnk lenne. De mire kell az idõ és a pénz? Mire, mire? Hát, létfenntartásra. Hogy fenntartsuk a létet. De hogy hogyan ez a kérdés. De ez hosszú.

Szerző: empszi  2010.10.06. 20:16 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr25912949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SA 2010.10.06. 20:37:44

Ezt az intézményt egy gimis barátom vezeti, akinek az elsõ felesége szerintem a szõke nõk közül a legszebb Európában, de lehet, hogy a világon is. (Ha nem Magyar lenne, ezzel a tehetséggel és szépséggel világhírû lenne.) A második felesége általános iskolás korában tanítványom volt, középiskolában a legnagyobb lányom évfolyamtársa. aztán a feleségem kollegája, most meg itt dolgozik és a második lányommal jár együtt egyetemre. Ilyen pici a világ!

M 2010.10.07. 19:13:11

Elég érdekesek szoktak ezek lenni. :)
süti beállítások módosítása