Fények

Ma újhold van. Ilyenkor szoktam víznapot tartani, de ma ezt nem tettem. Lehet, hogy kár volt. Az utóbbi napokban túl sokat ettem. Fáradt vagyok tõle. Pedig az a kényszerképzetem, hogy ha fáradt vagyok, akkor ennem kell ahhoz, hogy visszanyerjem az energiaszintem. Ezt nevezem fáradságevésnek.

Most nem teljesen errõl van szó, inkább az van, hogy sokkal többet, nehezebbeket fõztem most J-nek, s akkor már én is ettem belõle.

Ma volt az iskolában a kazah gyermekrajz-kiállítás megnyitója. Ebéd után meg visszamentünk a faluba. Voltunk a temetõben, az boltban és az iskolában is. Ez most az ismerd meg hazádat, vagy inkább nézz körül otthon is témakörben zajló eseménysor. Ragyogóan sütött a nap. Valószerûtlenül élesek voltak a fények. Egy kis vénasszonyoknyara volt ma.

Szerző: empszi  2010.10.07. 19:06 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr805912948

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása