Pasik

Majdnem kereken egy hét telt el úgy, hogy többet ettünk a kelleténél. A család férfitagjai teljes létszámban tiszteletüket tették szerény otthonunkban. Igen, ez egyet jelent számomra a fõzéssel. Kissé háttérbe szorulnak az egészséges táplálkozás szempontjai, és az evés örömei maximálisan átveszik az uralmat. Meg a húst hússal ragadozó ösztön. A fiúknak a menzakoszt, öcsémnek a francia konyha könnyed eleganciája az érve amellett, hogy ilyen esetekben a "karakteresebb" ételek kerüljenek sorra. No, majd elelmélkedek még ezen. Majdcsak kihozom ebbõl is azt, amit ebbõl a dologból kihozható.

Szerző: empszi  2010.10.08. 19:23 2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://empszi.blog.hu/api/trackback/id/tr315912947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SA 2010.10.09. 20:51:53

Micsoda nõsovén poszt! :D:D:D:D

M 2010.10.09. 20:56:24

Hát mi más is lenne? :D Nálunk még a kutya és a macska is pasi. A kutya nekem szól itt a gépnél, ha ki akar menni. Nem is a gazdit zavarja meccsnézés közben. :)
süti beállítások módosítása